IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
FixY #11889 Mi az, hogy...
Hát kérlekalássan: pölö, csak egy fekete légypiszok látszik a 100m-nél távolabb repülő gépből és nincs mellette az azonosításra alkalmas felirat.
Esélyem sincs felismerni.
Nincs térkép, nem tudok tájékozódni.
Sok esetben csapatba kellene beilleszkedni még ott is, ahol egyébként nem erről szól a játék, ehhez viszont menet közben kellene társalogni, lehetőleg angolul.
Én bőven elvagyok vele a kis szobácskám magányában, csak vagyok oly merész, hogy nem a "komcsibarát" fejlesztőket köpködöm, hanem a totálisan elkefélt dolgokat teszem szóvá.
Egyébként az összes hozzászólásdból süt: rég képtelen vagy _játékként_ kezelni a programot. Neked ez a való élet... én meg kösz, de inkább játékként kezelem. Számomra az sem gáz, ha pölö végtelen lőszer- és üzemanyagkészlettel játszom. Az viszont kifejezetten irritáló, hogy fizikai képtelenség a játékba épített küldetések végrehajtása, mert az AI egyszerűen figyelmen kívül hagyja a játékban általam irányított gépre érvényes szabályokat.