IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nézd kollega! Az előttem szóló ékesen leírta az összegzést a játékról.
    Én csak pár dolgot hozzátennék. Először is mi az hogy nehézre van állítva?
    Valóság közeli beállítások? Miért,amúgy mi értelme van az egésznek?
    De nem akarom fecsérelni a karaktert ,valóban ha nem érzel rá akkor valószinű ez nem a te játékod. Ez van ,keress olyat ami jobban tetszik.
    Csak példaként mondom ,hogy én alpjában csak az online war-okat veszem komolyan,és van az amikor álmodok egy egy bevetésről. Engem nagyon feldob ,ha 5-8 társammal egymást védve segítve megoldunk egy feladatot, sőtt a legnagyobb öröm számomra ha valakit ki húzhatok a csávéból.
    A legbüszkébb arra vagyok ha ellenséges területről kimenthetek egy bajbajutott kollegát. Ezt mellesleg csak háromszór tudtam megcsinálni .
    Többek véleménye akikkel együtt repülök ,hogy az izgalomtól szinte remeg a kezük.Adrenalin tultengés:) Azt hiszem ez megmagyaráz sok mindent.