IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Egy kis könyv sarok :)

Ha valaki olvasott a témával kapcsolatban egy jó könyvet az pár sorban írjon már róla ajánlásképpen!

Amit eddig olvastam:

Norbert Hannig: A Luftwaffe szolgálatában. Nagyon jó könyv! Olvasmányos, izgalmas csak ajánlani tudom.

Heinz Knocke: A hazámért repültem. Szintén nagyon jó, de az előzőhöz képest sokkal komorabb és nyomasztóbb. Hát mint a háború ált.

Tobak Tibor féle könyvek. Ezeket meg sem említem, mert ezek ETALONOK!!! Aki ezeket nem olvasta, az nem is magyar ember :))) Na jó azért ne legyünk ilyen szigók, mert sajnos ezeket legfeljebb csak antikvárból lehet megszerezni, vagy ahogy én csináltam:
    könyvtárközi kölcsönzéssel (kár hogy vissza kellet vinni) :((((.

Punka György: A Messzer. Szintén alapmű! Fantasztikus könyv, lebilincselő olvasmány, sok visszaemlékezésekkel. (Pont ezekre bukok)

Becze Csaba: Elfelejtett hősök. Szintén alapmű.

Kurt Rieder, magyar hangja Földi Pál-féle könyvek. Háát, ezek között van jó is, meg...
    pl: a Harcosok az égen egész jó. A HJM-t meg még vadászom.

??: Véres Vizcaya. Ahogy beleolvastam a boltban szintén nagyon jónak tűnt sok eredeti visszaemlékezéssel, de én "hüjje" nem vettem meg, mert inkább bombázókról és felderítőkről szól mint vadászokról.:(( De ez már az én bajom.

Ami még a revimben benne van, az a Fegyvertársak. Az angliai csatát dolgozza fel sok vissza emlékezéssel mindkét oldalról, de ezt már mondtam.

Ha vkinek van még valami, akkor az ossza már meg vel(em)ünk.