IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #11782 Nem gondolnád, de a nullaméteres hősök sokszor jobbak bombázó ellen.. külső nézetes dogszervereken sokszor hamarabb lelőnek B-25-ben is.
WC-n képesek pontosan 6 órából hosszan próbálkozni, ez a mákom mert másfelé junkersből egyszerűen nem célozhatsz.
FR-ra azért nem megyek, mert úgy megszoktam a 14 colos monitorom, hogy azóta is azt használom:D 640*480-ban szavan sincs rá, csak épp azonosítani teljes képtelenség.
Hogy bénák a lövészeim az még elmenne, de én itt úgy fogalmaznék, hogy nincsenek. Német bombázóból soha senkit nem fognak lelőni (najó láttam már példát rá a csetsávban..), miután kizárólag motor/hűtőtalálat ér valamit, sokszor abból sem túl kevés. A pilótát a páncélüvegen keresztül meg nehezebb velük lelőni (nem jellemző 30 méterről sem), inkább összeolajozom a szélvédőjét, onnan félig nyert ügyem van.