IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • kiskorúbézoltán #11780
    WC-n sose repültem, amíg van FR szerver (meg az a nagy pofám:)) addig kizárólag olyanra megyek, bár hónapok ótan nem repültem online addig is csak a spit/messer(?) meg a zeke/wildcat(?) szerverekre jártam. Úgy mindent összevéve 1:1 arányt lehet hozni B-25-tel, legalábbis nekem annyi sikerült bombázó vs. vadász viszonylatban. Hogy milyen ellenfelek vannak ott? Nem tudom, vagyis inkább nem véleményezném. Ha azt mondom, hogy 0m-en dogoló messzerek és fókák szoktak lenni az ellenfelek az elég? :D
    Online (offline ruszki bombázón se) nem szoktam átülni lövésznek, max a bombázó helyére, mert ugye az irányzék csak onnan elérhető, minden más csökkentené a realitást, ha bénák a lövészek ám legyen, ez olyan saját szabály nálam... :DDD