IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #11779 "Én IRL nézegettem már eleget, igaz az nem repcsire volt szerelve."
Ez egy géppuskánál szerintem nem utolsó különbség..:D
A TB3-nál igazad lehet, agyamra ment.. főleg ez a célpont nélküli lövöldözés, bár az mindenhol megvan. Nekem olyan AI beállítás kéne, hogy forogjon, de ne lőjön, vagy csak 1-2 golyót...
Nem tudom általában milyen axis pilótákkal akadsz össze, én WC-n a Ju-88 tapasztalataim alapján bátran mondhatom, hogy ha azok a srácok jönnének míg én B25+régi AI-val repülök, hat győzelem sokszor összejönne magától. (a Ju88 játékpuskájával néha 3 vagy több vadászt is leszedtem, egy veteran AI vadász sokkal veszélyesebb, de tán még az Average is)
Nem a repmodellen kellett volna változtatniuk (a gép tud amit tud, nem? bár ebben a TB3 is úgy csíter ahogy van, mindent kibír a sárkány:) hanem mondjuk letiltani a lövészt G terhelésnél, pontosságon kicsit rontani stb...ez a lassítás a legrosszabb amit kitalálhattak, a másfelé lövöldözés is azért lehet, mert a villámgyors AI-hoz tervezték aztán úgy "maradt". Külön extra, hogy kb 80 méteren belül már Nem Lő az AI..)
"Ha vagánykodok nem vagy bénán lőnek, vagy agyaggalamb és lőnek."
úgy érted te az AI-ra bízod a dolgot?.. nekem a németeknél muszáj volt megtanulni egyszerre vezetni és lövészkedni:D
Spit fóka: természetes hogy egy összetett játékban a másik gépe a leggyanúsabb, de ez már baromira elfajult, szerintem nem létezik olyan teszt, ami legalább közelítene az Oleg-fókához....... vagy egy szokásos szovjet nagyotmondóverseny eredményezhet ilyen feljegyzést, vagy egy szintén náluk rommá lőtt/kényszerleszállt és "megjavított" fóka tesztje.
A játék fókája is használható, ezért annyiban megértem a dolgot, hogy a kiadó szempontjából 62 év után sem lehet egy, valószínűleg a Hayaténél is jobban repülő német vadászt a játékba tenni.