IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
kiskorúbézoltán #11774 Lacusch69:
"Azért kicsit csínján a pontossággal, manőverezés közben a szárny csavarodik, ami 150-200m-re vetítve már elég nagy szórást eredményezhet. (A Messzernek legalább ilyen problémája nem volt)"
Naaa, ki ne találd má', hogy az Il-2 sorozat bármelyikében ilyesmit számolna a progi... :DDD
nalyib:
"Szóval ott tartunk, hogy gyakorlatilag nem tudsz érdemben nyilatkozni az Oleg Világa témában, de feltétlen szükséges felháborodni, ha előhozzuk:P"
Mondhatjuk így is, meg úgy is, hogy nem próbálok hozzáértőbbnek tűnni mint amilyen vagyok... :PPP
"A .50 pontossága..."
Én IRL nézegettem már eleget, igaz az nem repcsire volt szerelve.
"...a tornyosok talán csak egérrel lassabbak a többinél."
Próbáld ki, a legjobban TB-3-ason látszik, repülj vele egyet offline és figyeld az első lövészt, sokszor úgy lő, hogy 90 fokos szektorban nincs is ellenség csőtengely szerint csak annyira lassú...
"...beülsz egy B25be és egy sétarepüléssel magától lesz 6 győzelmed."
Gondolom nem szó szerint érted, egyetértek.
Van egy sanda elképzelésem erre a bebogyózott lövészes dologra, bár nekem is necces, hogy úgy baromság ahogy van... Szóval a boldog zajceves időszakokban simán lehetett ugye dogolni a bombázókkal is (különösen a TB-3-mal) mert a lövészek gyorsan célon voltak akár milyen vadul forgolódtam is. Na ez nem tetszhetett valakinek de nem a repmodellen változtattak hanem a tornyok sebességén. Eredmény: ha dobálod a gépet sose lőnek a tornyok így rá van kényszerítve az egyszeri bámberpájlot a - vadász szempontból - reálisabb kinézetű repülésre. Az uccsó változatoknál ugyanis akkor a leghatékonyabb a lövész ha szépen nyugisan - agyaggalambként - repül az ember.
Ez a válaszom erre is:
"Egyébként a B25 kibír egy-két találatot, nem tudom hogy lőhetnék le így a gépedet...hacsak nem bombázás közben."
Ha vagánykodok nem vagy bénán lőnek, vagy agyaggalamb és lőnek. Szerencsére messziről nem szokott senki sniperkedni - bár lehetséges lenne! - így marad az egyenes repülés lent a tulipánokat kerülgetve...
Spit fóka stb.
Amióta az Il-2 demó kijött azóta megy a sírás minden oldalról, felmégy az il-2 comra, fórum, ezzel van tele időtlen idők óta, dokumentumok pro és kontra, én nem vagyok olyan májer a témában, hogy nyilatkozzak... :)