IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Hadd ne folytassam a Fóka tényleges és a szimulátorbeli teljesítményének összehasonlításával. De kár is ebbe belemenni, mert soha senkinek sem lesz módja a valóságban összehasonlítani a gépeket. Csak és kizárólag a ránkmaradt valódi pilóták által tesztek útján készített teljesítmény görbékből utalhatunk a gépek tulajdosnágaira. Ráadásúl ezek is eléggé szubjektivek. Az viszont biztos hogy a játék compare adatai alig közelítik a fent említett eredeti adatokat.

Jól tudom mit mondott Oleg, mert én magam fordítottam le az egyik interjúját. Ha vissza olvasol, megtalálhatod ebben a topicban is.

Az meg, aki ezt a játékot akár a legkisebb mértékben is a valósághoz akarja hasonlítani az enyhén szólva elvan tájolva.