IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #11679 Ha már máshol nincs is, legalább ezen a topicon legyen már szólás szabadság és demokrácia.
A spitet én is nagyon szerettem amíg még nem repültem ezzel a szimmel. Önmagáért szerettem, mert valóban szép gép és a történelme miatt.
Viszont ebben a szimben én csak is német (esetleg japán) oldalon repülök, és a shitfire-t meggyűlőltem!! Általánosságban elmondható, hogy: helyben fordul energia veszteség nélkül, leemeli még a G2 is, sőt még le is gyorsulja, a lövedékeket (különösen ha élével lövöm) valamilyen bűvös energia pajzs eltéríti, bezzeg a Messzer ilyen esetben simán bekapja a lövedéket, golyóálló, stb. stb. Hirtelen csak ennyi jutott eszembe. Ja, és a német gépek távolról bazi nagy pötyök hozzá képest mert a spit csak egy kis halvány szürke kis légyszarnak tűnik.