91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#11591 "fogalmam sincs, mihez kezdenék vele, ha sikerülne "felállítani"
hehe
-
FixY #11590 OK, ez gépágyús/géppuskás lövészethez műxik, de a rakétával, bombával történő "céllövészetet" kicsit nehéz tapasztalati úton megtanulni. ;) -
Lacusch69 #11589 100m.... -
#11588 Amikor úgy érzed hogy eltalálod.:))) -
Lebowski #11587 de sztem ne kezdj el számolni, mert ha elakadsz akkor naonszépen belebambulsz és beköszönsz hátulról... :) szal találj meg egy optimális távolságot ahonnan tüzelsz és onnantól szokd meg azt. -
Lacusch69 #11586 TÖBBNYIRE értelmezd úgy, hogy ha egy vadászgép szárnyvégtől szárnyvégig (kb.10m fesztáv)pont benne van a kör átmérőjében, akkor 100m-re van.
Ergo, egy 32m-es fesztávú B17 320m-re van ilyen esetben.
Ha csak fél átmérőnyi a vadászgép, akkor logikusan 200m. Az osztások meg a pontosításra szolgálnak. -
FixY #11585 Hümmm... régebben úgy emlékszem, lehetett manuálisan piszkálni.
(más kérdés, hogy fogalmam sincs, mihez kezdenék vele, ha sikerülne "felállítani" ;) )
Köszi.
-
nalyib #11584 A játékben magától a helyére kerül, ha megsérül a vetítős célzó. Illetve néha akkor is, ha csak eltalálják a fülkét. -
FixY #11583 Bár mégsem... a sötétített üveg a német gépeken feljön Ctrl-D-re, ez a bigyó viszont meg se moccan... :( -
FixY #11582 Köszi - a FAQ felirat számomra annyira hozzátartozik a "design"-hoz, hogy már fel sem tűnik... pláne, hogy az link valahova :)
Akkó' viszont lehet, hogy valamit el******m a beállításoknál. -
Lacusch69 #11581 Alapban Ctrl+D. Lásd FAQ/28. (Ha ugyanarra gondolunk a "bigyó" megnevezéssel a Ki-43-mon, pl.) -
FixY #11580 Japán gépeken van valami bigyó a célzókészülék mellett(?), amit emlékeim szerint az első Il2-ben valami Ka(?)-akárhányas gépen még fel lehetett hajtani a pilóta elé.
Jól emlékszem, tényleg fel lehet(ett)? Ha igen, mivel? A billentyűparancsok közt nem igazán találok semmi erre utalót.
---
A célkereszt mindenféle beosztásait, csíkjait hogyan lehet használni? Van erről valami leírás a neten? Jó lenne kicsit precizebb célzási technika :)
-
AarPoe #11579 Na, a nagy CyborgEvo-botrány után ismét sikerült vitát indítanom az SG fórumon. :)
Hetti: az zavarhatott meg, hogy a levegő valóban nem ég, hisz akkor már nem lenne légkörünk...de ami a zoxigén benne van, azt kiveszi belűle, osztan elég szépen. ;) -
hetti #11578 -
samotron #11577 És miért nem tudnak hozzám csatlkaozni?
Megcsinálom a szerót megadom az IP-t: 111.11.111.111:21000 és nem jó, hiába váltok portot akkor sem(21010;21020) -
#11576 megen elbeszéltek egymás mellett -
#11575 itt ül mögöttem egy okleveles vegyész-mérnök+tanár. Égés nincsen oxigén nélkül. (jelenjen meg az vagy elegyben valamivel vagy molekulában) a konkrét égési folyamathoz oxigén kell. (és most nem arról beszélünk, hogy leégni nem csak a napon lehet.) -
hetti #11574 Nem szerettétek a kémiát??
Oxidáció -
#11573 már hogyne égne... hisz közvetlen táplálója az égésnek. NIncs oxigén nincs égés. -
hetti #11572 Azt gondoltam, hogy a turbinárol van szó.
Az lenne lenne a vicces ha a bokszermotor gyulladna be a gázadásnál... :D
Amugy az oxigén nem ég! -
Lebowski #11571 a hajtómű
-
hetti #11570 Mi gyullad be? -
Lacusch69 #11569 Továbbra sem megy, amit eddig használtunk. -
AarPoe #11568 A TeamSpeak szerverről van már valami? -
Richtofen #11567 SZABOTÁÁÁÁZS!!!
-
Lebowski #11566 nem quickconnectre kattintasz, hanem simán a connectre. jobbgomb a servers-re new vagy add. és ott szépen bepötyögsz mindent -
nalyib #11565 Felszállás előtt ki kell szállni és megtisztítani egy ronggyal a beömlőket.
Egyébként meg lassan told a gázkart, és láss csodát:)
Kigyulladhat még attól, ha túl sokáig hevíted túl. Én eleve 80% körüli gázzal szálltam fel vele mindig. 100% kb 500 km/h körül jöhet. -
AarPoe #11564 Hogyan lehet elmenteni a TeamSpeak-ben a szervert, hogy ne kelljen minden alkalommal beírnom a címét és jelszavát?
Köszönöm! -
AarPoe #11563 Óvatosan húzdd neki, ez sugárhajtású :) ha egyszerre túl sok oxigént kap, begyullad. -
samotron #11562 Helo!
Nem tudjátok hogy a Me-262-esben miért gyullad ki a hajtómű felszállásnál? -
AarPoe #11561 Lacusch, a sohs úgy akahja, hogy kehesd tovább a magyahokat... -
CrazyCharlie #11560 Már megvan, köszi -
Lebowski #11559 konkrétan nem rád gondoltam :) -
#11558 jó 6-os 7-es pont felett átsiklottam pedig többször is megnéztem. ctrl + f rulz
-
Lysandus #11557 Nem tudom, a biztonság kedvéért előbb a 4.07-et, utána a 08-at. Nem olyan nagy macera. -
Neoncsoves #11556 vagy inkább, nagy pirős betűkkel! KATTINTS IDE, ÉS NYERSZ 120EZER FORINTOT! CSAK MOST! -
Valka #11555 sokaknak az, hogy f.a.q nem jelent semmit. tán azt kéne írni, hogy; a legfontosabb tudnivalók a játékról, vagy gyakran feltett kérdések, vagy valami hasonló. ez a "f a kju" nem a legjobb sztem. -
Lebowski #11554 mindenképpen szerezd meg a '46ot. csak azonos verziójú játékkal tudsz másokkal játszani. de nemértem még mindig hogy azt az eFf A Qú pirosan csilingelő feliratot miértnem tudják egyesek megnézni. vmi szöveget oda kéne még írni hogy feltünőbb legyen mert sztem sokan azt hiszik hogy vmi dizájnelem... -
#11553 Ebben a hyperlobbizásban én is részt vehetek az FB AEP-ommal vagy szerezzem be mindenféleképpen még a '46-ot, Mandzsúriát és Pacific Fighterst? Remélem nem hagytam ki semmit. -
Richtofen #11552 A véletlen győzelem is győzelem. Nagy adag szerencse is kell a játékhoz ;)
Korábbi példa: 300m-ről üldözök egy gépet kis sebességelőnnyel, már majdnem beérem, amikor bevág elém(!) egy társa (p-51). Egyszerre voltak a célkeresztben lőtávon belül. 3 mp alatt 2 kill ;)