IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Muki100
    Valaki tudna kicsit elméleti oktatást tartani nekem a stuka hatékony használatáról?
    Hidat, hajót meg vonatot még csak-csak el tudok találni, de tankokat már nem. Néztem googlen "tank busting" címszó alatt, amit eddig összeszedtem:
    -páncéltörő töltények a géppuskában
    -teljes belassítás a cél előtt (mondjuk ez logikus)
    Nekem az első legnagyobb bajom az, hogy a tankokat én nem veszem észre még 1000m magasból sem. Ennek is utánanéztem, és jártas sárkányrepülősök írták azt, hogy 1-2000 méterről még az autó márkáját is megmondod való életben, az IL-2ben viszont könnyen összevésztek 3 tankot 1 bokorral. Épp ezért mivel nem látom, a rájuk zuhanás már alapból kilőve, tehát maradna a hagyományos bombázó technika, de az meg szerencsejáték stukával, vagy a géppuskázás. De a géppuskázáshoz én feltételezem hogy külön magaddal kell vinni azt a felszerelést, viszont nekem a kampányban ki van osztva a 4x50 + 1x 500 bomba. Help plz.

Amúgy az eddigi első géppuskázós próbálkozásom eredménye ez lett:

:)