IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Muki100
    Erőlködök a fullreállal, de egyszerűen nagyon bizonytalan az egész számomra...100km-es repülés 4-esben, de a többieket pár perc után szem elől tévesztettem, aztán a kisvárosból olyan kicsi látszott hogy le kellett szállnom jó mélyre, hogy megnézzem alaposan a helyet biztos ott vagyok-e, a német rádiós meg vektor 0-ról beszélt (tudtommal az teljesen észak nem?) miközben a Krím - félszigeten mentünk DK felé. Aztán megint kíváncsiságból letettem a gépet, megnéztem a repülési útvonalamat, átfogtam a két ujjammal és aztán összehasonlítottam a tervezett útvonallal és lám pont ugyanaz...nagyon trükkösek az AI gépek hogy soha nem látom őket. Ha még a sajátjaimat se látom akkor hogy tartom szem előtt az ellenséget?
    Meg az irányok amiket bemondanak is elég kuszák...ha jól sejtem nem csak az én egységem irányai hangzanak el, szokott lenni román is, de egy idő után mi van ha összekeveredek egy másik német csapattal?