IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Trucker39
    Nem érzem magam Nagynak :)
    A Stuka bombázó nagyon jó kis gép. Rengeteget repülök vele. Különösen a Ju-87-B2 verzió a kedvencem. Standard felszerelésként visz magával az ember egy SC1000-s bombát és többnyire a probléma megvan oldva.
    A torpedózásban meg nem tudom mi lehet nehéz.
    1. Keress egy olyan poziciót, hogy a hajót oldalról kaphasd el.
    2. Csökkentsd a magasságot 50-60 méterre.
    3. Kapcsold be a levelstabilizátort
    4. A bombacélzó nézőkéjét tekerd teljesen előre
    5. Az oldalkormány trimmel finoman állitsd be a hajó közepét a nézőkében.
    6. Itt jön a "varázslat" én olyan 4-5 másodperccel, a hajóba történő becsapódásom előtt oldom a torpedókat, kikapcsolom a level stabot és emelem a gép orrát és visszakapcsolok a fülke nézetbe.
    7. Bumm! Kishajó elsüllyed, nagyhajónak hozni kell még két torpedót.

Ha már itt tartok még egy trükköt megosztok:

Hogyan támadjunk hajókat Ju-88 bombázóval? Ez az egyik kedvenc "sportom".

1. Akasztassunk fel a bombázóra 4 db SC500 bombát.
    2. A késleltetést állítsuk 2 sec-re
    3. Több hajó támadássa esetén egyszerűsítünk, vagyis olyan megközelítési kurzust veszünk, hogy a két hajó egymás mögött látszódjon.
    4. Jön a "varázslat". Lesüllyedünk a víz fölé 20!! méterre.
    5. Nem szoktam használni a level stabot mert itt gyorsabban kell dolgozni. Így viszont nagyon könnyen csobbanhatunk, tehát csak óvatosan.
    6. Tartva a magasságot, nagyon! közel megyünk, majd oldjuk az első két bombát. Itt, hogy mikor kell oldani, azt nem tudom leírni, hiszen nem számolok, hanem ösztönösen oldok. Mindenki, akit érdekel a dolog gyakoroljon, vegye fel trk-be, stb. rá lehet érezni.
    7. Az első bombák oldása után azonnal fel kell kapni a gépet, mert a hajó teteje magasabban van, mint ahol repülünk. A felkapás után, azonnal visszanyomni a gépet 20m-re, szintbe tenni és oldani a következő hajóra.

Kereskedelmi hajók és rombolók esetében, két bomba elegendő egy hajó elsüllyesztésére. Óvatosan kell ezzel a módszerrel dolgozni, mert egyrész veszélyes a hajók miatt, másrészt rendkívüli módon bosszantja az ellenfelet. Előfordul, hogy csalónak tartanak. :)