IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Leszedtem egy olyan pdf-et ahol az összes pilótafülke műszerfala el van magyarázva, de eddig szinte alig hagyatkoztam rá...akkor nézek rá, ha pl. felhőben repülök és nem tudom eldönteni merre van fel és le, akkor nézem a kiegyenlítettség mérőt, vagy a motor fordulatszámát stb. de a kis piros hud a sarokban tényleg nagyon sokat könnyít. Ugyanígy lövöldözéseknél is próbálom úgy kitapasztalni a "deflection shooting" (így találtam rá angolul, magyarul ezt hogy hívják? cél elé lövés?), hogy lassítok az időn.
Amúgy eddig még csak a Me-109 Frigyessel repülök kampányt, próbálok ezzel tisztogatni több kevesebb sikerrel.
Lehet, hogy jövő héten kipróbálom már full realisztikuson de egyelőre el nem tudom képzelni, hogy ne tévedjek el azonnal ikonok nélkül. Bár tudom ezért van a földi irányítás és a vektor haza.