IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Muki100
    Én is nagy Luftwaffe fan vagyok, de egyelőre még csak megközelítőleg-realisztikuson játszok, főleg a kamera nézetek és navigációs segítségeket igénylem még.
    Eddig billentyűzettel nyomultam, régen az x-wingben ugyanis nagy ász voltam egér + bill. kombinációval :)
    De az a tapasztalatom hogy itt mindenki élvezőpálcát (= joystick) használ, szóval rászántam magam hogy veszek én is egyet.
    Azt hallottam hogy mindenféleképpen olyat vegyek amelyiket tudom jobb-balra is tekerni, és hogy úgy érdemes beállítani, hogy a tekerés a rudder, a rángatás pedig Aileron. Csak az a baj hogy az ilyen élvezőpálcika 7k forintnál kezdődik, de névnapom alkalmával hajlandóak lesznek majd rááldozni úgyis.
    Szóval a lényeg, hogy ilyen élvezőpálca jó ennek? Vagy van valami amire külön figyelni kell választáskor? Mert én ilyen téren elég lama vagyok.

Meg még arra lennék kíváncsi, hogy a bombázás megtanulását csak akkor kezdjem el, ha már nagyon prö vadász vagyok? Végignéztem a Heinkel és TB-3 tutorialokat, nem rossz vasmadarak csak mégis elég bonyolult meg nekem macerásnak tűnik elsőre ez a trimmelés dolog (joyyal könnyebb?).
    Gondolom hogy stukával érdemes előbb a bombázást kezdeni és majd utána tanuljak bele a rendes stratégiai bombázókba?
    És végül: a játékban alapból van stuka légisziréna vagy a tutorialban és filmekben csak kúlnesszeffekt?