IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Ne aggódj, nem mozdítod el...

Én pl. a gpu-kat 1000m-re, az ágyúkat 200m-re konvergáltam.
    Ehhez tudni kell, hogy többnyire K4-es Messzerrel repülök, ahol koncentráltan helyezkednek el a fegyverek. Ritkán lövök 150m-nél messzebbre, inkább 120-nál kezdek lőni, és 50-30m-rel a cél mögött kezdem a kiválást. A nagy megközelítési sebesség miatt csak rövid sorozatra van idő (többnyire 1-1.5s), de ez idő alatt is elég szépen fogy az MK108-as készletezése.
    A közeli lőtávolságot leginkább az indokolja, hogy a 30-asok nagy részének találnia kell, és csak 65db van belőle, valamint, hogy a 13millis és a 30millis röppályája nagyobb távolságon már jelentősen eltér egymástól.
    A géppuskákat arra használom, ha valami oknál fogva távolodik a cél, manőverezésre kényszerítsem a nyomjelzők látványával. (Persze K4-gyel ezt nem csinálja az ember, mert a bombázókon kívül minden lefordulja...)
    Richthofen kollegáról tudni kell, hogy "talajmenti", ahol kis területen számos "szövi" és "tengely" gép nyúzza egymást, ezek közül sokan és jól forgolódnak a Spitekkel, Tempestekkel, emiatt rövid idő alatt sok lövedékkel kell elárasztania a vörös gépet, aki többnyire tudja, hogy mögötte van egy "Hentesmadár" .
    Én inkább egyedül portyázok 7-9ezren, a harcolni induló magányos gépekre nagy magasságból csapok le, akik nem is sejtik, hogy mögöttük vagyok, ezért ehhez elég a Messerschmittek tűzereje. (Kellőképpen utálnak is..., bár a másik oldal több pilótája szintén ugyanezt a taktikát alkalmazza)