IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Richtofen #11420 Én nem vagyok túl jó céllövő; ha van lehetőség, mindig igyekszem jó közel menni, és egyszerre lőni az összes fegyverből.
Ha valami miatt messzire kell lőni, (pl nem tudod utolérni az ellenfelet, de még nincs lőtávon kívül), akkor először érdemes a géppuskákkal "letapogatni", hogy kb jól mérd be a célt. Az ágyúkhoz általában kevesebb lőszer van és jobb a rombolóerejük, ezért érdemes a biztos lövésekre tartogatni.
Egy géppuska sorozat például arra is elég sokszor, hogy messziről megijeszd az ellenfelet, és ezzel irányváltásra ösztönözd, hogy közelebb kerülhess.
Én két gombot használok: 1. csak géppuska (persze valamely gépeken ez ágyúkat is jelent) 2. minden fegyver