IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Trucker39
    No kicsit utána olvastam a témának. Két hibáját hozzák fel ennek a technológiának. Az egyik, hogy nem szereti minden játék. Pontosabban, van, amelyik nem használja ki ezt a lehetőséget, bár olvastam valami profilokról, ahol ezen is lehet segíteni.
    A másik "hibája", hogy be kell fektetni nem kevés összeget alaplapra, meg másik monitorvezérlő kártyára. Itt is van valami nyűg, ami állítólag orvoslásra került. Valami olyat olvastam, hogy csak teljesen azonos kártyákkal ment a dolog. Megfelelő driver frissítéssel, már ez sem gond. Csak arra kell figyelni, hogy típusa megegyezzen. Pl, 2x6600GT;8600GT; stb.
    Azoknak javaslott, aki alaplapot cserél mostanában és nem akarja (nem engedheti meg magának) kicserélni a monitorvezérlő kártyáját.
    Magyarra fordítva, (pusztán csak azért, hogy jól értem-e) ha most fejleszteni szeretnék, akkor érdemes venni egy SLI alaplapot, meg a meglévő kártyám mellé keresni egy használt, de jó állapotban lévő, második monitorvezérlő kártyát. Ha szerencsém van, akkor még működni is fog a rendszer.
    Láttam olyan videót, ami SLI-ben futtatta az IL-2-t. Tetszett.

Felkeltette az érdeklődésemet ez az SLI dolog. Következő fejlesztéskor majd figyelembe veszem.