IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Valka
    engem az zavar, hogy néhányan mintha irányítani tudnák a lagolást.
    nem egyszer volt olyan, hogy a fószer mögöttem volt 3-4 km-re aztán egyszer csak utánam lagolt 2 km-et + némi sebességfölényt. de pl múltkor egy do 335-el repültem és egy spit25 kergetett, mindketten földközelben repültünk már jó ideje és a spit annak rendje és módja szerint le is maradt(610/570 kmh) 1 km volt már a távolság és egyre messzebb került. mondom jóvan' ez lemaradt, már csak egyenesben kell tartani a gépet oztán lekoptatni a "kollegát". kb 10 mp múlva hátranéztem, már 750 m-re volt csak és egyre közeledett, miközben az én sebességem mindvégig 600 fölött maradt. nem sokkal később 500m alá csökkent a távolság és eltalált. rögtön beírtam, hogy ez csalás, erre mindenki leb@szott, hogy itt nincsenek csalók. jó messzire elkerültünk az eseményzónától, úgyhogy refly előtt még láttam ahogy visszalagol a map belseje felé.