IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem vitatkozni akartam. Emlékezz csak, honnan indult a dolog. Mennyi "nagy" pilóta állította, hogy nem lehet belepiszkálni az IL-2-be. Most annyit változott a dolog, hogy sokkal többen tudnak róla. Épp ezért repülök olyan szerveren, ahol statisztikailag figyelhető a különböző pilóták teljesítménye és annak változása. Ha egy kis időt szánsz erre, láthatóvá válik, hogy néhány számcsoportot figyelve, azonnal kitűnik, a gyanús teljesítmény. Nézheted nyugodtan a saját statomat is. Aki nem értené, annak röviden összefoglalva: Attól még nem gyanús valaki, mert az élmezőnyben van, a pontjai alapján. Az átlagpontokat kell figyelembe venni, valamint az elhalálozások számát. Jól látható, hogy a kb. 3000 pont/bevetés, nagyon átlagos eredménynek számít. Ebben semmi extra nincs. Ha egy kicsit romlik a pontátlagom, mindjárt elmegyek bombázni és feljavítom. :) Komolyra fordítva a szót, az a gyanús, amikor egy közösségbe "berobban" néhány virtuális pilóta és nagyságrendekkel jobb eredményeket produkál. Van olyan, aki még azt is szégyelli a regisztációnál, hogy melyik országból van. Jah és lelőni nem lehet őket. Jobban fordul, jobban céloz, jobban emelkedik, jobban zuhan, ha baj van jobban laggol. Ha megemlíted neki, mindenféle kifogással jön. Jellegzetes szelektív laggoló, azt ugye mondanom sem kell. Csak akkor "romlik el" az internet kapcsolata, amikor észre veszi, hogy lövöm. Már többször "teszteltem" őket. Sírnak, hogy milyen rossz a netjük, azért laggolnak. Sikerült észrevétlenül (sötét pálya) mögé kerülnöm, olyan ötven méterre. Szépen járőröztünk együtt, majdnem egy percig, ezt követően lelőttem a szárnyát és mikor zuhant lefelé, csak akkor találta meg a lagg gombot. Nagyon vicces látvány volt, hogy fél szárnyal, ufo mozgásokat végzett, miközben egymás közelében voltunk, semmi baja sem volt. :D
Szerencsére az ilyen "mester" pilóták ritkábban vannak a WOE szerveren. Olyan helyre meg nem megyek repülni, ahol IQ bajnok, hülyegyerekek Quake-znek az IL-2-vel.