IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tegnap en is atkoztam a WOE-t.
Mikor beleptem, epp vege a missionnek, tolti a kovetkezot. 109-G2-ot kivalasztom, magyar felsegjelzes. Gondoltam, most kezdtuk, kigurulok a kifutora, onnan szallok fel. Hat ugylatszik paran nem igy gondoltak, mert kisebb tomegbaleset lett a taxi way-en..
Mondtam, ez meg elmegy, vadasszal nem lat elore.
Aztan fel ora mulva, egy seafirenek ellottem a szarnyat, es mikor szallnak le, egy Lowca nevu valaki (aki belem jott a kifuton) beall mogem, en eszrevettem, mikor kiirta a nevet, akkor visszaalltam, hogy leszalljak. O meg inkabb kopogott rajtam..
Megneztem tegnap a warn pontjait, 84. Ha esetleg nem sikerult volna leszallnom, akkor lett volna 2 ora bannja. Es mikor rakerdeztem, hogy vajon mitol kezdett fustolni a motorom, akkor a valasz ennyi: what?
Pluszba meg tegnap eleg nagy lagg volt, szerintem lattam is 90-fokos emelkedest, ha jol emlekszem :)