IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem pontosan értem, mit is szeretnél, de azt hiszem te a Devicelink lehetőségre gondolsz.
Íme egy link róla: DeviceLink
Ezzel lehet külön a műszereket látni, de olyanról még nem hallottam, hogy a műszerfalat lásd. Nem is tudnám megmondani, hogyan lehetne megcsinálni, ugyanis minden gépnek másmilyen a fülkéje és más milyen a műszerfala is.
Az alapvető műszereket ki lehet tenni a fentebb említett módon, de azokra ugyanúgy rá kell pillantani, mintha egy monitort használnál.
A másik probléma, hogy a két monitor vezérlése egy gépen teljesítméní csökkenést okoz. Valamint arról sem szabad elfeledkezni, hogy a DeviceLink funkció csak Offline repülés közben működik. A másik monitor beszerzése sem olcsó dolog (más kérdés, ha már megvan). A Virtuális Dongó század oldalán olvastam valami hasonlót. Ott aki foglalkozott vele, az két számítógépet alkalmazott. Az egyik egy komolyabb gép, amin futott az IL-2, a másik egy régebbi modell volt, aminek semmi más dolga nem volt, csak a műszerek megjelenítése. ha jól emlékszem, ebben az esetben nem terhelte az első számítőgépet a megjelenítés. A probléma viszont itt is fenáll. Csakk Offline lehet használni. Ennek a problémának a legjobb orvoslása a TrackIR. Igaz, hogy nem olcsó dolog, de minden fülkében megtudod nézni repülés közben az összes műszert és működik online is. Az hozzá tartozik a dologhoz, hogy meg kell vele tanulni repülni. Van aki elszédül a használata közben, meg kezdetben jelentkezik némi nyak és fejfájás is, de hamar bele lehet szokni.
Melléktünetként tapasztaltam magamnál és néhány barátomnál a következő jelenséget. Az ún. Track visszanézése során, aki használ TrackIR-t, automatikusan fordul a feje a felvétel nézése során.
Kicsit vicces, jót szoktunk derülni rajta.
Ha van rá módod, mindenképp javaslok beszerezni egy ilyen kiegészítőt. Aki már prbálta, meg fogja erősíteni, azt amit leírtam. Nagyon megéri az árát.