IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #10854 "- Nem néz körül, mert ő P-47-ben ül."
:DDDD
van egy kis igaza, én még soha nem tudtam lelövetni magam benne... volt hogy hárman csaptak rám minden csőből, el is találtak, úgyhogy én inkább szépen HAZAMENTEM. :) (mint mindig, ha eltalálnak benne) Egyáltalán szét lehet úgy lőni egy P47-et il2-ben, hogy ne szökhessen el?.....(járó motort feltételezve)
A G2-t inkább azért utálják, mert amellett hogy nem lehet porba alázni folyamatos fordulóban mint minden mást, még orsózni is jobban tud. Emelkedésben megközelíteni a spitet meg szintén szentségtörés, ugye:)
A D9-et is szerintem kizárólag azért tartják csíternek, mert a IXe nagy sebességnél nem szűkít ki előle, orsózásban pedig szintén kínos..
A legnagyobb IXe-huszárok meg annyira összezavarodnak ha ésszel fordulózok egy G6-ban, hogy komolyan többször dugóztattam földbe őket, mint ahányszor lelőni sikerült...;Ð