IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Trucker39
    Mindenhol csalásnak minősül, de nem véletlen, hogy ilyen nagy számban szedték le a Sound MOD-t.

Mark007: Igen? Nem vettelek észre, sajnos. Csak csendesen lőttem a Spiteket, mert épp nem volt megfelelő a térkép bombázásra. Úgy kb. a harmadik Spit lelövése után, meg is kaptam, hogy csaló vagyok.
    Pedig csak arról volt szó, hogy akiket sikerült "szárnymentesíteni", azok egyszerűen nem jól repülték abban a pillanatban a gépüket. Összesen 7 gépet löttem, miközben egy gép fogyott el alattam. G2-vel repültem és volt P-39, Spit valamelyik verzió (42 dec.) és egy P-47.

A hibákról néhány szóban:

- Nem néz körül, mert ő Spitben ül.
    - Nem néz körül, mert ő P-47-ben ül.
    - Szűken elkezd emelkedni, miközben elfogy a sebessége és megpróbálja rám húzni a gépet.
    - Csapdába esett társ észrevesz és felém fordul, a Spit utána. Rövid sorozat a megfelelő helyre és az ellenfél elhalálozott
    - Csőlátás és vörös köd egyben. A Spit ráragad a céljára, az meg forgolódik. Beállok mögéjük, lövöm a Spit-t, de az képtelen leakadni a saját céljáról, csak akkor eszmél, mikor nincs szárnya.
    - P-39 észre vesz, mögém akar kerülni. Nem veszi észre, hogy felül felhő van. Felhőben eltünve, irányváltás, süllyedés, mögékerülés, ellenfél motorjának felgyújtása (már csak kiskaliberes lőszer volt).

Ez csak a tegnapi tapasztalat. Van aki teljesen megfoghatatlan a Spitben. Nagy magasságban nézelődik, majd lecsap és eltűnik. Követhetetlen.

Nem levegőbe beszélek: a statisztika itt megtekinthető.

Statlap