IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szerintem ezt a vitát be is lehet csukni lévén csak kötöszködést veszek ki a szavaidból. Vegyél magadnak Saiteket. Bánom is én. Annyit mondtam, hogy kijelenteni azt miszerint a saitek a legjobb egyértelmű baromság. Lévén van jobb mindentéren.
Az hogy te fennakadtál azon, hogy a Cougar mechanikája szar (és erről mindenki tud aki utánaolvas egy kicsit mielőtt vásárol) sajnálatos szűklátókörűség. A mechanika cserélhető. Ráadásul garanciával rendelkező cuccra. Innentől a hibás darab még tovább garancia alatt áll így tovább működtethető.
Remélem láttad lentebb, hogy egyesek itt 2-3- éves periodúsban ha aktívan gyűrik hány saitek cuccot használtak el. Én ha minden igaz több Joystickot nem fogok venni még legalább 5-6 évig de ha lehet tovább is mégsem leszek arra kényszerítve, hogy csökkentsem a repülési időmet mint mások ha degradálódik az adott eszközük minősége.
De mint az első postom végén is mondtam: Ez a saját véleményem tőlem mindenki arra költ és azt vesz amit akar. De nem a SAITEK a legjobb.