IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #10328 Csodálkoztam is, hogy hirtelen csend lett aztán nem vagy sehol:)
Jaj a spit annyira rossz volt hogy mára sok ide.....;Ð megfogytak a vörösek, úgyhogy a mai vita örömére felszálltunk a "leglazább spittel".
Felnyomtuk szépen a padlógáz+boostot (mert ehhez ugye X-Wingen leszállásig nem kell nyúlni;), aztán berepültünk a dupla tűlerő ellen és komolyan már inkább a saját gépemet figyeltem mint az ellenségét, mert csak húztam a botot és minden szép volt.
Most már értjük, hogyan tud a Spit követni, sőt szűkíteni mikor a 109-pilóta már rég beáljult: hihetetlen módon egyszer sem bírt tényleg teljesen elmenni a kép, és pár pillanat alatt mindkettőnknek Hopp Visszajött. De offline majd becsületesen kipróbálom, elérhető-e a 109/FW-ből már ismert tartós blackout. Talán még jobban is lehet húzni azt a botot:)
Komolyan, én elhiszem hogy a spit jobban fordult mint a 109, FW (bár vannak amerikai veteránok, akik azt mondják, "állítólag a 109 mögé tudott fordulni, de majd hiszem, ha látom", de azért ez már humoros:)
Kedvenc esetem, mikor WarCloudson légiharcot láttam, és néztem, melyik pontot támadjam meg, mire az egyik (baromi hülyén nézett ki) gyakorlatilag "helyben megfordult" (ugrás, lag nélkül), furcsán igenkevés másodperc volt. Legalább könnyű őket azonosítani.
A P-51 legalább hihető volt, végül 1-200 m előnyből el is kapott benne egy Dóra. Igaz már a frontvonalon voltam 4000 méteren, mire a felszállás óta úgyfelejtett 110%+boost meghozta a túlhevülést...