IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #10300 Ez azért rossz, mert akkoriban az játék automatikája nem adott elég fordulatszámot, ezért kellett hozzányúlni. Tehát most állítgatás nélkül kellene olyan jónak lennie.
Másrészt: az IL2 compare lehet pontatlan, de hogy lehet hogy verziónként folyamatosan csúszik ellentétes irányba a két oldal?
Mindig "rájönnek", hogy ehhez a géphez valójában még pont "5%" hiányzik, a másik meg "5%"-kal jobb mint az igazi?.......Oleg sem azt mondta a Compare-re hogy csalás, csak azt, hogy pontatlan.
Végső soron tényleg nem zavarna melyik gép milyen. Önmagában talán még azt is megszoknám, hogy ezt az "egyensúlyt" már fizikailag inkorrekt dolgokkal teremtik meg. Mert igen, ez csak játék, ráadásul nem is akar több lenni. Őszintén szólva szeretem a Spitet, sokat mennék vele, ha nem lenne unalmas győzni benne. Mert a másik oldalra átülve nem szoktam hátrányban érezni magam, sőt, pihentető (ha nagyon megfogynak a vörösök, mindig boldogan átmegyek, igaz nem spitbe). Furcsa, mert nem is vagyok azokhoz a gépekhez szokva, pedig kicsit másképp mennek.
Másfelől, a kék oldalról nézve, sajnos az sem hiányzik, hogy néha 2-3x olyan jó pilótának kelljen lennem mint a másiknak, hogy ne ő győzzön.