IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
neuro #10296 Olvasd el a hozzászólásod, aztán pedig Oleg véleményét és akkor látni fogod miről van szó. Lehet nem ártana előbb olvasni és csak utánna
-elni.
A másik pedig, hogy újra jönnek a típusfelsorolások (melyik G változat, ilyenfókaolyanfóka, spitezmegaz stb.) - ez csak egy játék, amit a fejlesztők megpróbáltak (szerintük) leginkább élethűvé tenni. Ha valakinek ez nem tetszik lehet mással is játszani vagy vissza lehet vinni a boltba.
Az igazság az, hogy ha engem lelőttek online v offline soha nem csapkodtam az asztalt, hogy bezzeg Chuck Yeager azt írta, hogy a Mustang 5 perc alatt emelkedett 3000 méterre, a játékban meg kell neki 3p24mp, hanem elgondolkoztam azon, hogy mit bénáztam el és legközelebb mit kell másképp csinálnom. Csak úgy, mint a háborúban nekünk is azzal kell "harcolnunk", amit a fejlesztők alánk tesznek. Ha ez valakinek nem tetszik, lehet keresni másik játékot. De annak, hogy dobálózunk olyan dolgokkal, amikről nekünk fogalmunk sem lehet a háború után 62 évvel, nincs sok értelme, főleg ha hozzávesszük, hogy a "szakirodalmak" sem mondanak minden esetben igazat (és ebbe az utóbbi hibába lehet Olegék is beleestek, de ettől fügetlenül a játék "fun").
De viszont annyira játszhatatlan lenne a kék/piros oldal, akkor nem lenne ennyi rajongója a játéknak és ugyan úgy a süllyesztőbe kerülne, mint mondjuk a BOBII, ahol tényleg repülhetetlenek a gépek.
Ha már valaki azon agyal, hogy bezzeg a messzer/jak/spitfire/thunderbolt a valóságban 21 km/h-val gyorsabb volt 6546 méteren, akkor annak csak azt tudom javasolni, hogy kapcsolja ki a gépet és menjen ki a szabadba egyet sétálni, bicajozni vagy valami, mert ez csak egy játék, aminek a célja, hogy jól érezzük magunkat vele.
Just my 2 cents...