IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Ha már flame on:

Jobb mint 109G melyik? Mert ugye abból is volt elég sok változat...

Inkább olyan dolgok fájnak, hogy pl. hová lett a K4 emelkedőképessége. Ami mondjuk a 2.04-ben még megvolt. 30 vs 25m/s... vagy a legjobb teljes fordulókör 20 vs 23.5s...

Azt már nem is feszegetem, hogy a háború utáni elemzésekben és visszaemlékezésekben az Anton Fókák a "közelharc királyai" voltak (a keleti fronton is). Tény, "Fókából" nem vagyok túl jó, de közelharcban esélytelen...

Tudom, hogy közhely, de pl. a magyar pilóták a Mustangot tartották mumusnak, a La7-est meg egálnak (meth.nélkül használva a Messzert). A Jakokat nem...
    Kérdés még, hogy ugye az amerikaiak igen nagy létszámfölényben voltak, és többnyire magas E szinten... Szóval egy-az-egyben is olyan rohadt jó lett volna a Mustang?