IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sidewinder
    T192.mint ahogy az előttem szólók is mondták, arra figyelj nagyon oda hogy soha (még vészhelyzetben,légiharc során) se addj hirtelen teljes gázt. Én nem követtem el ezt a hibát de csak azért ,mert mielőtt megvettem volna az Il-2:1946-ot elolvastam egy tesztjét ahol írták,hogy az orosz fejlesztők a játék fejlesztése során veterán német Me-262 pilótákkal való konzultáció alapján építették be ezt a hajtóműkigyulladósdit mert ez egy valóságban létező probléma volt a 262-esekkel.persze azt nem tudtam megállni h teszt célzattal ne próbáljam ki hogy mit csinál a 262-es amikor úgy adok neki teljes gázt hogy a gázkar koppan az ütközőn de az eredmény mindig az volt hogy vagy mindkettő vagy legalább az egyik hajtómű kigyulladt. Én ugyan keveset szoktam repülni 262-essel (inkább légiharcolok ellene),de javaslom,hogy mindig legyél nyugodt légiharcban is és a leg szorongatottab helyzetből se úgy akard kihúzni,hogy izomból rákúrod a teljes gázt, mert akkor az ellenfeled már le se kell téged lőjjön,hanem csak szépen végignézi ahogy elhagyod az égő gépedet.