IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
kiskorúbézoltán #10146 OFF
Kedves, drága Szepy2884!
Ha vetted volna a fáradtságot és visszaolvastál volna egy csöppet - de persze nem, beleböfögni nagyfiúsabb - észrevehetnéd, hogy próbáltam segíteni. Nem hurrogtam le, nem nyomtam az arcába, hogy ugyan legyen olyan kedves olvasgasson bele a kézikönyvbe, isten ne adja tanusítson egy pici kis önállóságot és olvasson utána a dolgoknak. Nem, megpróbáltam segíteni de feladtam, ennyi.
Értem én, hogy egyszerűbb mindent megkérdezni, aztán majd valami hülye keres helyette leírásokat, útmutatókat, én is voltam ilyen marha. Nem sikerült. De majd Te segítesz neki, ugye?
Az, hogy nem ez ő játéka nem onnan származik, hogy én lennék Oleg vagy annak hinném magam, egyszerűen ezzel a hozzáállással nem sok sikerélménye lesz ebben a játékban, nem kell semmi nagy dolgot belemagyarázni.
Nem akarsz kioktatni, kár, örülnék neki, IRL...
Na mindegy mint már akkor is írtam, "...vagy én jöttem rossz topikba", nyilván ez utóbbi lesz a megoldás.
Mindenki mástól elnézést kérek az OFF-ért és a szófosásért, további jó beszélgetést a témában!
(Fikázást és társait PM-be pls, kár lenne a topikért.)
ON