IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
nalyib #10045 Azt hiszem ebben a játékban átlagos képességekkel is mindenkiből válhat jó pilóta. A valóságban nem, és gyanítom, nem csak a testi hatások miatt. Van, akinek a polgári repülés sem akar jól menni (pedig nyilván érdekli, ha csinálja).
Nem tudom milyen bonyolultságnál, dinamikai nehézségnél lehet ennek a (nem túl éles) választóvonala, és nem is nagyon lehet megbecsülni, csak vélemény, hogy sok mindenkinek nem lenne elég az eddigi szimes kitartás. (Azt mondod, hozzászoktak hogy sokat kell tanulni; ez kérdéses, mert még az eddigi legjobb, az IL2 is elég messze van a vérkomolytól).
Könnyen mondhatjuk mind, hogy engem érdekelne, tetszene, de tényleg nem tudni mit lehet kihozni a modellből, meg azt sem, pontosan mennyire nehéz egy ilyen gépet vezetni, tehát erről nem tudunk vitatkozni. Lehet, hogy én is abbahagynám 2 hét után (a légiharc részét). Nem hiszem, de lehet.
A furcsa pedig az, hogy bár szerinted jó és kockázatmentes volna nehezíteni az IL2-t, a fejlesztők nem így látják. Mi változott (a gépek teljesítményét nem nézve) 1.22 óta?
Nehezebb lett annyiban hogy jobban beléped felszálláskor, extrém helyzetben (szinte mindenhol trim kell hozzá) végre le lehet törni a szárnyat, nehezebb lett a leszállás a plusz süllyedés miatt (ez az egy nagyon jó), meg nagyon nehéz lett vadászt a mezőn kerékre tenni.
Ezzel szemben tükörré vált a füves pálya (nem dobál), a fegyverek (még a 30mm) rázása is majdnem észrevehetetlen lett (pár gépet kivéve, de ott is gyenge), felszálláskor meg kb úgy ránthatsz fel mindent, ahogy nem szégyellsz.
Ebből nekem az jön le, hogy a mai beállítás nem egyértelműen jobb, és úgy változtattak, hogy az elkerülhetetlen dolgok könnyebbek legyenek. (Leszálláskor kitörheted a futót, de felszállni muszáj, ja meg általában lőni is.)