Nem fake kép, mert akkor valóban az isp-t is átírtam volna (amit nem is néztem én láma)
Sajna ez a net csak melóhelyen van, de nemtom pontosan kitől és milyen konstrukcióban veszik, mert annyira nem vagyok közel a tűzhöz sajna (meg a cég sem kicsi).
Egyébként mindazoknak akiknek valamiért nem tetszik az UPC net szolgáltatása: nyugi van, ettől sokkal szarabb helyzetben vannak nagyon sokan.
Nekem a meló miatt van itthon Hungarotel-es ADSL is a Chello melett, és össze nem lehet hasonlítani a kettőt. Az 1024/128-as ADSL kerül annyiba, mint a Chello Classic (mondjuk most nézem, hogy a Hungarotel is emel végre márc 1-től 4450/256-ra), és ráadásul annyira megbízhatatlan, hogy néha az arcomat csikarom.
Neten keresztül melózom terminál üzemmódban, amit vpn kapcsolaton keresztül hozok létre, és van, hogy napjában 5-6-szor kell újraépítenem a kapcsolatot ilyen pillanatnyi szakadások miatt. Sajna technikai okok miatt csak adsl-en keresztül lehet így melóznom, de volt egy 1 hetes időszak, amikor kénytelen voltam chello-val csinálni ezt és az felüdülés volt a sebesség és a stabilitás miatt.