22959
-
#8557 Miskolcon is meg történt az emelés !!!!!!!! -
#8556 Akkor keresni fognak másik sebességmérő oldalt. :D
Egyébként nálunk is megtörtént a Classic sebességemelése. -
#8555 Na, akkor én most tiltottam le a http://www.speedtest.net/result kezdetű képeket :P -
#8554 Nah mostmár jó :D:D
Nyíregyháza :D
-
CUCLI #8553 9.ker
klasszik
-
pmftd #8552 Pécs-Kertváros is extreme-en van. :) -
#8551 Még több speedtest képet! Még csak a 3. legnépszerűbb a chello topic :)
Amúgy kíváncsi vagyok én mit tapasztalok majd meló után, mikor haza érek, bár gyanítom nem lesz semmi változás... -
#8550 Nyíregyháza!
-
#8549 -
Scooby87 #8548 illetve már extreme -
Scooby87 #8547
Chello Classic
Debrecen -
nikopol #8546 De hol a húsz M? 5M ból lett 10M nekem [; de ki**szott lassan jönnek be az oldalak.
-
Dodo55 #8545 Úh, tényleg emeltek, én meg már azt hittem fake :D
-
#8544 valaki XIII-ban Visegrádi u.ról tud valamit?:) -
leipsig #8543
Budapest XIII. kerület -
#8542 estére mi lesz itt ! -
#8541 oké
így is felfoghatjuk, valóban! :D -
Aspyrin #8540 Ja az a lényeg, hogy jöhetnek a fékek :D -
clyde22 #8539 A 13. is beleesett(elvileg)Béke út.Indítsd a modemet újra. -
#8538 ezaz
linkelje a képeket mindenki igggeeeeennnnn ^^^^^^^^^3333 -
#8537 Székesfehérvár: extreme!
-
Veszprém
Érdekes. A chello-n már azt írják extreme-n vagyok. (eddíg classic volt) De a sebbesség egyelőre kb dolgozónetes. -
Spirit #8535
Budaörs, Óváros
de routerrel csak 8,5 megabit!!!Nem bírja szegény. -
#8534 remélem a XIII kerület is bele esik még a héten:) -
Aspyrin #8533 Nagyon helyes :) -
#8532 épp most akartam mondani hogy emeltek classicnál és plusnál :D -
#8531 Dunaújváros:) -
#8530 hol is lax?:) -
Asszem rendben vagyok -
#8528 megjött az első UPCs számla
br 7019Ft ^^ -
ferykee #8527 Nekem oda már chello minimumot írtak, de a sebességem még a régi.
Furi -
Spirit #8526 prov.chello.hu -
ferykee #8525 Valaki gyorsan plíz ha tudja adja meg a chelló modemregisztrácisó http:// címét köszönöm... -
#8524 Nem fake kép, mert akkor valóban az isp-t is átírtam volna (amit nem is néztem én láma)
Sajna ez a net csak melóhelyen van, de nemtom pontosan kitől és milyen konstrukcióban veszik, mert annyira nem vagyok közel a tűzhöz sajna (meg a cég sem kicsi).
Egyébként mindazoknak akiknek valamiért nem tetszik az UPC net szolgáltatása: nyugi van, ettől sokkal szarabb helyzetben vannak nagyon sokan.
Nekem a meló miatt van itthon Hungarotel-es ADSL is a Chello melett, és össze nem lehet hasonlítani a kettőt. Az 1024/128-as ADSL kerül annyiba, mint a Chello Classic (mondjuk most nézem, hogy a Hungarotel is emel végre márc 1-től 4450/256-ra), és ráadásul annyira megbízhatatlan, hogy néha az arcomat csikarom.
Neten keresztül melózom terminál üzemmódban, amit vpn kapcsolaton keresztül hozok létre, és van, hogy napjában 5-6-szor kell újraépítenem a kapcsolatot ilyen pillanatnyi szakadások miatt. Sajna technikai okok miatt csak adsl-en keresztül lehet így melóznom, de volt egy 1 hetes időszak, amikor kénytelen voltam chello-val csinálni ezt és az felüdülés volt a sebesség és a stabilitás miatt. -
ZsirosKenyer #8523 hát igen, én is átgondoltam hogy mire tudnám használni a 10 vagy akár 5 mbit-et és nem sok mindenre.
Többnyire illegált töltök, azok a szerverek meg úgysem ennyire gyorsak, egyedül demókat tudnék szedni gyorsan, de abból meg havonta van 1 db, az 1 gigás C&C még így is lejött fél óra alatt tegnap.
A medium pedig évi 24000 Ft-tal olcsóbb az extreme-nél, tehát lehet maradok az 5 mbitnél. -
#8522 Amúgy szép fake kép. grat :) -
#8521 sehogy.. -
#8520 Nah jah,csak hogy teszed vissza a speedtest.net-re? -
#8519 tessék :D -
#8518 najó nem értek én ehhez már XD