djlondon2#8409
Nm akarok többet írni erről a közalkalmazotti dologról. 1 órája írtam kb az ezelötti mondókám!ezalatt bementem az UPC-hez,és elismerték,hogy ez nem kedvezmény ami most van,mivel egy mediumos olcsóbban kapja ugyan ezt a sebességet.az hogy 300ft-al többet fizeteke az lófütty kedvezméyn.Arányosan ennek úgy kellett volna kinéznie,hogy a mediumért most én 7100 helyett 5000-et fizetek.Semmi kedvezményem nincs ,annyi,hogy ingyen kapok 1 évre valami smart guide csomaot,de az igazán nem jelentős.Szóval sír a szám mert többet fizetek mint aki mediumra (anno standerd-ra) 2 éves hűségre 6900-et fizet.Fejezzük is be,tényleg kezd unalmassá válni a közalkalmazotti dolog.Még mindig értelmesebb ezt halllgatni,mit azon verni a nyálat ki mennnyit fog letölteni jövő hónapba.Ez biztos nagyobb kihívás egyeseknek,gigákkal dobálózzanak.Biztos nagyobb életcél mint maga a tanulás vagy egy randi,vagy hát ki tudja egyeseknek lehet a számitógép a lány,és arra gerjednek.Tudjátok nem minden ember oylan vastag,lehet itt milliomosokkal vagyok összezárva.Minden esetre én ott fogom meg a pénzt ahol tudom,és lehetőleg becsületes uton érem ezt el.Nem bántok ezzel senkit, de ti se állítsatok minket más elbírálásba. Ha valakinek kérédese van közalkalmazotti dologba azza privátba szívesen beszélek.