22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • dante3
  • schrank
    elméletileg már most sincs korlát
  • K Ace
    Hi. Elmondaná vki, hogy a korláttot light-nál márciustól, vagy áprilistól törlik?
  • lokissrác
    Így is örülnötök kellene, hogy már nincs korlát : ) Legalábbis én örülök neki (minimum csomag :$) :D Persze az új sebességet én is várom már, de még 1 hónap..
  • Gerginho
    Köszi a választ!
  • Met
    ja, van aki azt se tudja, hogy neki dolgozónetje van
  • bakvarnyu
    úgy néz ki a fél ország közalkalmazott
  • schrank
    igénybe veheti de mivel hogy most a standard utódját fogják kapni még nem tudni biztosan mennyi lesz az ára
  • precision
    nem is tudtam erről a dolgozóizéről eddig, ahhoz képest rengeteg embernek van.
  • precision
    dolgozónet az egy gyűjtőnév
  • bertino
    hjajistenem...
  • Met
  • Gerginho
    Sziasztok! Valaki elmagyarázná, hogy hogy van ez a közalkalmazotti csomag, még nem hallottam róla, hogy van ilyen, de mivel apám a rendőrségen dolgozik, így közalkalmazott. Kérdésem, hogy igénybe vehetném e, és hogy mennyi a havidíja. Válaszotokat előre is köszönöm!
  • Mo.Organ
    Ha rajtam mulna akkora kapnál
  • shiftáj

3mbs netem van :D
  • Met
    Azt nem tudom, hogy miért tart ilyen sokáig az átállás. Csak a sebességlimitet kell átállítani a szerverre telepített Netlimiterben
  • shiftáj
    hé monornet esek nektek is rakás szar a pingetek külföldi szervereken?
  • DjDano
    Amugy nem tudom mióta van dolgozónet, annyi biztos, hogy én 2004 márciusától, 2005 szeptemberéig 12 ezret fizettem a Chello Classicért, ezután magváltás volt a 7200 Ft-os havidíj... Ráadásul akkor még csak 512K/128K volt a Classic.
  • schrank
    jó elírtam 570KB
  • 1Obi1
    Azt tudtam hogy márciustól csak elkezdik fejleszteni, de hogy csak áprilisra lesz sebességnövelés..
  • schrank
    most értem haza az upc-től bekapcsolom a gépet modemreset után nnna mondom kipróbálom a standardot a light után mennyi is az a 1.5Mbit hááát 570Kb/sec
  • passatgt
    és azért miért dolgozónet?:)nem dolgozik a hallássérülés
  • precision
    akkor dolgozónet.
  • precision
    az _lehetetlen_
  • passatgt
    megvan már
    anyám hallássérült és kedvezményt kap gondolom azért
  • passatgt
    nem
  • dante3
    Dolgozó net?
  • passatgt
    most kaptam levelet:

3072/512 kbit/sec helyett chello medium 5120/768 kbit/sec

Ez normális? nem 10m kéne?
  • djlondon2
    Nm akarok többet írni erről a közalkalmazotti dologról. 1 órája írtam kb az ezelötti mondókám!ezalatt bementem az UPC-hez,és elismerték,hogy ez nem kedvezmény ami most van,mivel egy mediumos olcsóbban kapja ugyan ezt a sebességet.az hogy 300ft-al többet fizeteke az lófütty kedvezméyn.Arányosan ennek úgy kellett volna kinéznie,hogy a mediumért most én 7100 helyett 5000-et fizetek.Semmi kedvezményem nincs ,annyi,hogy ingyen kapok 1 évre valami smart guide csomaot,de az igazán nem jelentős.Szóval sír a szám mert többet fizetek mint aki mediumra (anno standerd-ra) 2 éves hűségre 6900-et fizet.Fejezzük is be,tényleg kezd unalmassá válni a közalkalmazotti dolog.Még mindig értelmesebb ezt halllgatni,mit azon verni a nyálat ki mennnyit fog letölteni jövő hónapba.Ez biztos nagyobb kihívás egyeseknek,gigákkal dobálózzanak.Biztos nagyobb életcél mint maga a tanulás vagy egy randi,vagy hát ki tudja egyeseknek lehet a számitógép a lány,és arra gerjednek.Tudjátok nem minden ember oylan vastag,lehet itt milliomosokkal vagyok összezárva.Minden esetre én ott fogom meg a pénzt ahol tudom,és lehetőleg becsületes uton érem ezt el.Nem bántok ezzel senkit, de ti se állítsatok minket más elbírálásba. Ha valakinek kérédese van közalkalmazotti dologba azza privátba szívesen beszélek.
  • bakvarnyu
    te most akkor megkaptad azt az irodai állást amire pályáztál?
  • A tumi
    Vagy gyertyát gyújtani.
  • Grave Digger
    Az lesz az ip-címed holnaptól :DDD
  • Sly06
    jó ez a visszaszámlálós téma
    0.0.0.0-nál pezsgőt is kell majd bontani ?
  • ftivo
    Hogy fel vannak háborodva a közalkalmazotti kedvezményben részesülők... jár vagy nem? Ha az állam bácsi fizeti ki a kedvezményt, akkor jár, ha a szollgáltató teszi meg ezt a lépést a piaci verseny jegyében, akkor nem jár, csak a szolgáltató arany szivére van bizva hogy adja-e. A telefontársaságoknál van verseny ijen téren, internetben nemtom, de a Medium chelloval nem sok internet szollgáltato veszi fel a versenyt. Bár kívánom hogy Extremet kapjanak kedvezménnyel, én attol nem fizetek se többet se kevesebbet.
  • Mighty
    Ezt lehet privátban is.

A többit törölni fogom.
    Továbbiakban nem érdekel a téma.
  • Mo.Organ
    Ha nem tünt volna fel a Logoban is bevan irva a nevem. Figyelni kellene egy kicsit
  • HunnernesKonge
    Az utolsó 2 mondat ismerős nekem :D

"El lehet menni Magyarországról"
    Hu ez politika lesz... Kiváncsi vagyok mikor jön a 2db felkiáltojel...
  • HunnernesKonge
    Olvasgatok hwsw-t is és úgy emlékszem te írtad... :)))

Vagy tévednék?
  • PyRex
    (számolás by PyRex) - LOOOOOOOOL :DDDDDDDD
  • bertino
    ííígy igaz, lapítsanak csak ezerrel...