22959
-
#8437 -
#8436 elméletileg már most sincs korlát -
K Ace #8435 Hi. Elmondaná vki, hogy a korláttot light-nál márciustól, vagy áprilistól törlik? -
lokissrác #8434 Így is örülnötök kellene, hogy már nincs korlát : ) Legalábbis én örülök neki (minimum csomag :$) :D Persze az új sebességet én is várom már, de még 1 hónap.. -
Gerginho #8433 Köszi a választ! -
#8432 ja, van aki azt se tudja, hogy neki dolgozónetje van -
#8431 úgy néz ki a fél ország közalkalmazott -
#8430 igénybe veheti de mivel hogy most a standard utódját fogják kapni még nem tudni biztosan mennyi lesz az ára -
#8429 nem is tudtam erről a dolgozóizéről eddig, ahhoz képest rengeteg embernek van. -
#8428 dolgozónet az egy gyűjtőnév -
#8427 hjajistenem... -
#8426 -
Gerginho #8425 Sziasztok! Valaki elmagyarázná, hogy hogy van ez a közalkalmazotti csomag, még nem hallottam róla, hogy van ilyen, de mivel apám a rendőrségen dolgozik, így közalkalmazott. Kérdésem, hogy igénybe vehetném e, és hogy mennyi a havidíja. Válaszotokat előre is köszönöm! -
#8424 Ha rajtam mulna akkora kapnál -
shiftáj #8423
3mbs netem van :D -
#8422 Azt nem tudom, hogy miért tart ilyen sokáig az átállás. Csak a sebességlimitet kell átállítani a szerverre telepített Netlimiterben -
shiftáj #8421 hé monornet esek nektek is rakás szar a pingetek külföldi szervereken? -
#8420 Amugy nem tudom mióta van dolgozónet, annyi biztos, hogy én 2004 márciusától, 2005 szeptemberéig 12 ezret fizettem a Chello Classicért, ezután magváltás volt a 7200 Ft-os havidíj... Ráadásul akkor még csak 512K/128K volt a Classic. -
#8419 jó elírtam 570KB -
1Obi1 #8418 Azt tudtam hogy márciustól csak elkezdik fejleszteni, de hogy csak áprilisra lesz sebességnövelés.. -
#8417 most értem haza az upc-től bekapcsolom a gépet modemreset után nnna mondom kipróbálom a standardot a light után mennyi is az a 1.5Mbit hááát 570Kb/sec -
#8416 és azért miért dolgozónet?:)nem dolgozik a hallássérülés -
#8415 akkor dolgozónet. -
#8414 az _lehetetlen_ -
#8413 megvan már
anyám hallássérült és kedvezményt kap gondolom azért -
#8412 nem -
#8411 Dolgozó net? -
#8410 most kaptam levelet:
3072/512 kbit/sec helyett chello medium 5120/768 kbit/sec
Ez normális? nem 10m kéne? -
djlondon2 #8409 Nm akarok többet írni erről a közalkalmazotti dologról. 1 órája írtam kb az ezelötti mondókám!ezalatt bementem az UPC-hez,és elismerték,hogy ez nem kedvezmény ami most van,mivel egy mediumos olcsóbban kapja ugyan ezt a sebességet.az hogy 300ft-al többet fizeteke az lófütty kedvezméyn.Arányosan ennek úgy kellett volna kinéznie,hogy a mediumért most én 7100 helyett 5000-et fizetek.Semmi kedvezményem nincs ,annyi,hogy ingyen kapok 1 évre valami smart guide csomaot,de az igazán nem jelentős.Szóval sír a szám mert többet fizetek mint aki mediumra (anno standerd-ra) 2 éves hűségre 6900-et fizet.Fejezzük is be,tényleg kezd unalmassá válni a közalkalmazotti dolog.Még mindig értelmesebb ezt halllgatni,mit azon verni a nyálat ki mennnyit fog letölteni jövő hónapba.Ez biztos nagyobb kihívás egyeseknek,gigákkal dobálózzanak.Biztos nagyobb életcél mint maga a tanulás vagy egy randi,vagy hát ki tudja egyeseknek lehet a számitógép a lány,és arra gerjednek.Tudjátok nem minden ember oylan vastag,lehet itt milliomosokkal vagyok összezárva.Minden esetre én ott fogom meg a pénzt ahol tudom,és lehetőleg becsületes uton érem ezt el.Nem bántok ezzel senkit, de ti se állítsatok minket más elbírálásba. Ha valakinek kérédese van közalkalmazotti dologba azza privátba szívesen beszélek. -
#8408 te most akkor megkaptad azt az irodai állást amire pályáztál? -
A tumi #8407 Vagy gyertyát gyújtani.
-
#8406 Az lesz az ip-címed holnaptól :DDD -
#8405 jó ez a visszaszámlálós téma
0.0.0.0-nál pezsgőt is kell majd bontani ? -
ftivo #8404 Hogy fel vannak háborodva a közalkalmazotti kedvezményben részesülők... jár vagy nem? Ha az állam bácsi fizeti ki a kedvezményt, akkor jár, ha a szollgáltató teszi meg ezt a lépést a piaci verseny jegyében, akkor nem jár, csak a szolgáltató arany szivére van bizva hogy adja-e. A telefontársaságoknál van verseny ijen téren, internetben nemtom, de a Medium chelloval nem sok internet szollgáltato veszi fel a versenyt. Bár kívánom hogy Extremet kapjanak kedvezménnyel, én attol nem fizetek se többet se kevesebbet. -
#8403 Ezt lehet privátban is.
A többit törölni fogom.
Továbbiakban nem érdekel a téma. -
#8402 Ha nem tünt volna fel a Logoban is bevan irva a nevem. Figyelni kellene egy kicsit -
#8401 Az utolsó 2 mondat ismerős nekem :D
"El lehet menni Magyarországról"
Hu ez politika lesz... Kiváncsi vagyok mikor jön a 2db felkiáltojel... -
#8400 Olvasgatok hwsw-t is és úgy emlékszem te írtad... :)))
Vagy tévednék? -
#8399 (számolás by PyRex) - LOOOOOOOOL :DDDDDDDD -
#8398 ííígy igaz, lapítsanak csak ezerrel...