qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Spirit
    Arra azért senki sem gondol,hogy nem mindenki egyedül használja a netjét.Nálunk egy 4 tagú családban mindenkinek van gépe, és rajtam kívül senki sem warezol, éns is csak nagyritkán, legtöbbször webezés, cod2-zés, online tv-zés megy. Apám, és én napi 3-4 óra Cod2, Kedvesem webezik elsősorban,plusz online tv, anyós szintén. Én szoktam még néha játékdemokat tölteni, meg trailereket hd-ben. Megsúgom,hogy havi átlag 50-90gb között fogyasztottam. De írok egy extrém esetet. A szeptemberi zargások idején, kábeltv híjján mindenki ült a szobájában, és neten nézte a HírTV-t. Ez ugye 3 gép(a Kedvesemmel együtt néztem:P), napi 8-10 órában, mert sosem lehet tudni mikor lesz valami. Mellette apámmal codoztam kicsit.Álmomban nem gondoltam volna, nem cserélgettem mac address-t, de szept 15 körül 25GB-nál jártam, 22-én meg lekorlátoztak 60-nál!

Ha ehhez hozzáveszem,hogy a stream-ek is egyre nagyobb sávúak, jönnek a hd filmek, egy normálisabb movie trailer is megvan vagy 120mb(nálunk egy legalább 3*120mb), máris nem tűnik olyan soknak az a 200gb. A baj az,hogy eddig figyeltünk rá,mint állat, de ezekután jobban el fogjuk ereszteni magunkat.