22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • scs17
    a HC downloader nem csak itthoni jelenség
  • PyRex
    ez a "nagyváltozások" szerintem nem a legjobb szöveg, bár ízlések és pofonok :D

Én lehet, hogy azt írnám, hogy: ennyi idő van még hátra addig, amíg a chello ismét a leggyorsabb szolgáltató lesz.. :D

Vagy: Ennyi idő van még hátra addig, amíg a chello-soknak akár 20 megabites netük is lehet :D
  • zeki
    Csak az lesz a baj,hogy a sok LÁMA mindent orba-szájba el kezd majd tölteni és ez álltal óriásira fog nőni a PING....Sajnos a magyar már csak ilyen olyani is kell neki amit semmire nem tud majd használni te tőlti mert nincs korlát
  • PyRex
    hmm na ezt nem tudtam :)

akkor kvázi sok minden nem változik, csak a kotlátot 250GB-ra emelték, ami gyakorlatilag a userek 95%-ának korlátlannak fog minősülni.
  • Z
    Nekem asszem márciustól lesz jó 200-220 Gigabájt eladó forgalmam! :D

Mint a környezetszennyezési kibocsátási kvóták...hehehe
  • Xander Cage
    21-ik oldal.
  • Xander Cage
    A régibe is benne volt a szerződés bontás lehetősége.
  • PyRex
    igen
  • CzGobe
    Mármint sem előtte sem utána nem tölthetsz 2-2 hónapig, így jobban megéri a havi 250-et tartani
  • CzGobe
    ha 1 hónapig nem töltesz, aztán 749et, majd megint egyáltalán nem, akkor megúszod
  • Hellhammer
    Ja meg ha mozgóátlagolnak, akkor kellene valami súlyozás is, hogy totál korrekt legyen, de sztem ennyire nem fognak belemélyedni a dologba :P
  • Hellhammer
    Hát ha mozgóátlagot használnak, akkor necces lehet ez a fajta ütemezés.
    Ez akkor lenne tuti, ha negyedéves ciklusokban néznék a forgalmat, de akkor minden negyedév végén megugrana az adatforgalom, amit nem biztos, hogy elbírna a hálózat.
  • Borg
    Lényegében igen. Ha 2 hónapig nem töltesz, akkor utána van 750gb-od a figyelmeztetésig :D Elvileg.
  • PyRex
    ez azt jelenti hogy pl ha tudom, hogy következő hónapban nem töltök mert pl elutazom, akkor előtte bőven mehetek 350 gigáűig is :DDDDDDDD

[vérszemet kap]

(viccvót)
  • Scooby87
    amúgy hanyadik oldalon van ez a 250 gigás info?(ÁSZF-be)
  • Aspyrin
    Nálam az éves forgalom nincs annyi
  • rekettyes
    ja hát ez már kurvaélet, hogy egyesek keveslik a 250 gigát , még ha tíztagú a család akkor is.
  • Mighty
    250 giga - 3 egymást követő hónap átlaga.
    Akinek ez nem elég, le lehet mondani az előfizetést.
  • PyRex
    Én kb. 200-at :D de ez csak a feltltés miatt ennyi, ha nem kellene fel is töltenem, akkor 120gb bőven elég lenne...
  • Mo.Organ
    Olvass majd vissza mennyi ember örült volna annak ha 100GB lesz a havi limit. Most meg még ennek sem örül most már ami van. De ki az az állat aki havi több száz gigát tölt le. Bocs sok van
  • PyRex
    ja, szar lesz, hogy 2 megabittel töltök csak :D
  • HunnernesKonge
    Aki átlépi a 250Gb-ot azt a chello a netsebességének 10%-ra korlátozza.
    Ez Professional esetén 2M/102k :)
  • Borg
    Lassítást egyátalán nem von maga után, nem?
  • PyRex
    Végülis maradt a "korlát" ha úgy vesszük, de minden csomagban 250GB és nem csak lassítást, hanem szerződés felbontást is maga után vonhat. Szerintem ettől függetlenül korrekt (most, 2007-ben).
  • NeoMaN
    Én efóddig ADSL-el nyomtam, és még a szart is letöltöttem.
    Havi forgalmam 120giga körül volt.
    :)

250 bővenjó
  • CzGobe
    Erre csak azt tudom ajánlni, h ha vmelyikőtök le akar tölteni 1 trailert, akkor kérdezze meg a többieket, h megvan-e már nekik, mert a routeren keresztül 1) gyorsabb 2) nem számol forgalmat :P
  • Hellhammer
    Pont a mellékleteket nem néztem meg :)
    De látom, hogy valóban az lesz :( Ha eddig képesek voltak 4300 Ft kedvezményt adni, akkor márciustól miért csak 2300 Ft kedvezmény lesz, amit ráadásul nem is ők fizetnek, hanem az állam? Vagy itt is megszorítanak a konvergencia jegyében a felljebbvalóink?
  • Spirit
    Arra azért senki sem gondol,hogy nem mindenki egyedül használja a netjét.Nálunk egy 4 tagú családban mindenkinek van gépe, és rajtam kívül senki sem warezol, éns is csak nagyritkán, legtöbbször webezés, cod2-zés, online tv-zés megy. Apám, és én napi 3-4 óra Cod2, Kedvesem webezik elsősorban,plusz online tv, anyós szintén. Én szoktam még néha játékdemokat tölteni, meg trailereket hd-ben. Megsúgom,hogy havi átlag 50-90gb között fogyasztottam. De írok egy extrém esetet. A szeptemberi zargások idején, kábeltv híjján mindenki ült a szobájában, és neten nézte a HírTV-t. Ez ugye 3 gép(a Kedvesemmel együtt néztem:P), napi 8-10 órában, mert sosem lehet tudni mikor lesz valami. Mellette apámmal codoztam kicsit.Álmomban nem gondoltam volna, nem cserélgettem mac address-t, de szept 15 körül 25GB-nál jártam, 22-én meg lekorlátoztak 60-nál!

Ha ehhez hozzáveszem,hogy a stream-ek is egyre nagyobb sávúak, jönnek a hd filmek, egy normálisabb movie trailer is megvan vagy 120mb(nálunk egy legalább 3*120mb), máris nem tűnik olyan soknak az a 200gb. A baj az,hogy eddig figyeltünk rá,mint állat, de ezekután jobban el fogjuk ereszteni magunkat.
  • Tovi
    Így egyszerübb, a 41. oldalon az aláhúzott szöveget nézd

ászf
  • Tovi
    ászf 41.oldal
  • Hellhammer
    Ez a dolgozónet -> medium infó honnan van, mennyire biztos?
  • precision
    igen tudom, és szükséged van havonta legalább 250gb -nyi linux isora, és ha el akarsz küldeni pár emailt, már pár kbyte -al meg is haladtad a korlátot :D :D
  • HunnernesKonge
    Ugyan! Én például csak és kizárólag Linux ISO-kat töltök :D
  • precision
    a 250gb bőven sok, aki ennyit v. ennél többet szed az tuti warezol szerintem...és a hc letöltőket egyik cég sem preferálja, terhelik a rendszert, ami kábelnetnél elég fontos tényező
    tudom, most jönnek majd azok akik tömörítetlen hd filmeket (saját felvétel, nem ám illegális) akarnak átküldeni a haverjuknak, mondjuk havonta 10 -et. Már el is fogyott a 250gb...ejjnyebejjnye upc
  • HunnernesKonge
    Jó lesz az ne aggódj :) (decemberre )
  • Borg
    Az majd ha már a pingek is jók lesznek (megint).
  • HunnernesKonge
    Nah akkor mostantól legyen a topikban öröm bódottá' xD
  • Zsoltika 007
    Jah de vkit kiütöttem és 2x lett ugyanaz egymás után inkább visszavontam és újra beírtam.
  • HunnernesKonge
    Jól látod

Nembaj majd csak belenyugszom

Szerk: Előző smile jobban passzolt oda szvsz :)
  • Zsoltika 007
    "Eddig 6Megabitért fizettem amit egy teljes hónapon át ki tudtam használni. Most 20Megabitért fogok fizetni úgy 2hétig ha használhatok... "
    Várj! Akkor ha jól értem az a problémád hogy nem tudod tovább átb***ni a upc-t és így többet tölteni mint amit eddig lehetett volna.