Eddig az emberek nézték a sima DVD, és egyéb formátumu filmeket. Semmi panaszuk nem volt. Most hirtelen bejött ez HD verzió és mindenki isteniti. Bele sem gondol szerencsétlen, hogy egy 1000 forintos fülhalgatóval hallgatja, és egy Junost televizion nézi.
Most néztem hogy ha valaki ki is akarja használni ennek az ekönyét és nem a monitor elött akar végignézni egy filmet akkor ide kell is egyfajta komolyabb TV. Pistikét veri a víz, hogy a chello light milyen lassú és 5GB a korlát. Pistikének üzenném mondja meg az édesapjának, hogy váltson chello Pluszra, vagy menjen T-Cömhöz át. Ja és a gyerek szóbájába is vegyen ilyen TV.
Szerintem itt sokan akik verik a nyálukat életükben nem dolgoztak meg azért hogy valamilyük is legyen, de követelözni azt tudnak.
De most már engem is foglalkoztat ez a HD film meg is keresem lehet e már a kis vuk-ot ilyen verzióban nézni. Érdekel nagyon hogy a rókának a szőre hogy lebeg a kalász között.
Na ennyi. Legközelebb inkább leírom a véleményem, egy lapra mert azzal biztos nem fogok megbántani senkit. De akinek nem az inge az kérem ne vegy magára. Aki meg most rögtön elkezd erre a beírásra válaszolni annak meg biztos bassza a csörét amit írtam. Neki(k) üzenem amivel kezdtem a beírásom elejét.
Amugy nég csak annyit, hogy ha bekapcsolják a tv-ét MGM nézik, az sztereóban megy (A2) és nem monoban. a TV-é árátol nem függ a kép minőség, és a hangminőség sem.