qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Zé
    "Kérlek magyarázd már el akkor hogy te miért nem vagy T-Com előfőtzető? (Ja és ha lehet ne gyere azzal a dumával, hogy itt meg ott nem elérhető.)"

Nekem TV+Chello van, anno mikor kötöttem, UPC-nek volt az ár/teljesítmény alapján az elérhető legjobb díjcsomagja. Eleve azért kötöttem, mert a a koaxális kábel technológiai fölényben van a sz*r rézdrót felett. Ehhez képest azt kell tapasztalnom, hogy jóval többet fizetek mint az ADSL-t használók és jóval alacsonyabb színvonalú a szolgáltatás... Kábelnél lenne meg igazán a lehetőség egy gyors sávszélesség emelésre, ezt egy UPC-s fejes maga mondta egy SG-s cikkben, hogy bármikor 30 mbit/s-ra tudnának átállni.

Aranykártyával kapcsoaltban: Platinás vagyok a T-Mobile-nál pár éve, ismerem a juttatásaikat. Mostanában szinte havonta adnak valamilyen Aranykártyás tarifakedvezményt INGYENESEN. Igen, van pontgyűjtés is és társkártya is, amiről beszéltél. Ez speciel családoknál jól jön, ráadásul a feleségem társkártyás forgalmi díja lebeszélhető. De a legjobb előnye: Platinásként kb. 10 perc alatt elintézem az üzletben a dolgomat, nem kell várnom. Na ehhez képest a UPC-nél akkor engedtek előrébb utoljára a sorba, amikor szerződést kötöttem. :-)

Prémium kártya meg vicc kategóriába sorolandó :-) Atyaég, biztire kapok 5% kedvezményt!!!! Gyerekek, legalább ne égessétek magatokat ezzel az ingerküszöb alatti sz*rral, hogy ennyivel jutalmazzátok a hűséget, ha nincs pénz normális programra, ne csináljatok....