22959
-
#5833 ugyanezt online is meg lehet tenni a upc.hu -n, én is az 1 hónap ingyen dolgot választottam a lexikondvd helyett :) -
deicide #5832 Én azért vitatkoznénk veled ezzel a kilépni belépni dologgal..!
Én minden éven úgy csinálom hogy csak 1 éves szerződést kötök az tárgy év dec. telik le!Akkor felhivom a 1221 és közlöm hogy újabb 1 évet akarok küldi az új szerződést 1 hónap ingyen van és ez előfizetés olcsobb 1000 ft-tal!
Igy most ez a hónap ingyenes..és a következő honapok 1000-el karcsúbb!! -
Chello plus, Budapest -
#5830 Plus, Bp:
-
lenta #5829 vagy 1 éve lejárt mikor ezt mondták. de az a lényeg, hogy meg kellett! De ha nem megyek be rákérdezni, akkor ezt se tudom. -
#5828 Chello Classic [Nyíregyháza]
-
#5827 mi az,hogy újítsd meg a hűségnyilatkozatot, pont akkor járt le vagy mi? -
lenta #5826 Nem kell kilépni és újra be! Annakidején én is bementem megkérdezni, hogy miért van az, hogy a régi ügyfeleket le se sz@rják és az újaknak adnak akciót. Auz volt rá a felelet, hogy semmi gond újitsam meg a hűségnyilatkozatot és máris a kedvezményes fizetést kapom :-( Szal akkor 12000ról 10000 re csökkent a havidíj, de lassan már megint ennyire emelkedik a havidíj :-/ -
zegner #5825 HEllo! Igen a UPC az ilyen drága kedves hogy leszarja azokat akik már évek óta fizetik, de kérdem én mi van ha ma megszünteted az előfizetésed és holnap egy újba lépsz? (persze ha már a hűségnyilatkozat le járt) Meg is mondom mert ez nem egy költői kérdés. Kevesebbet fogsz fizetni ugyanazért a szolgáltatásért csak ugye megint 0ázod a hűségnyilatkozatot, és fizetsz nekik még 2 évig. igen ez működik csak be kell telefonálni vagy bemenni a upc központba. -
#5824 kit érdekel? -
#5823 chello standard
-
Zsov #5822 HEllo! A UPC kedvezményei nekem sem tetszenek...Csak az új belépőknek van kedvezmény állandóan..aki már régóta fizeti nekik a havi több mint 10-et az le van tojva. A szolgáltatással egyébként meg vagyok elégedve, kivétel,hogy a telefon néha beszéd közben megszakad...de hát nem lehet minden tökéletes amiért egy valag pénzt kifizetünk ugye...hiszen ez gyurcsánország,itt mindent lehet.
A korláteltörlést én is nagyon várom már.
Kitartás! -
mariusz #5821 Chello classic -
mariusz #5820 chello classic:
-
#5819 Itt a lelassított classicom:
-
#5818 -
#5817 :) az első mérővonal az 56knál van, lehet betárcsázóat is mérni :P
elég viccesen el lehet szórakozni ezekkel.
a legjobb dw ez a 2626kbps, a legjobb up 499kbps, legjobb ping 15 (de a pingbérő beta verzió) vicces még megnézni messzebb lévő szervereken is... (London, Moszkva :P, Bukarestbe 29/290 volt :P dw/up) -
#5816 én a lekorlátozott light-osat le se merem mérni mert kiröhög a weboldal -
#5815 hát nem tom, az én tesztem elég siralmas lett:
-
#5814 kb.: én űgy emléxem a 24 mbit 2,5 kmes körzetben tartható az elosztóközponttól -
#5813 vedd elő a számológéped, mert itt bizony egyik csomag sem 5x olyan gyors mint a _jelenlegi_ upc csomagok sebessége
és tipikus az a fajta ember vagy aki csak úgy dobálózik a szavakkal...elárulom neked hogy a legmodernebb adsl 40mbitje 1-2 km-en belül kb. 12 mbitre csökken... -
A tumi #5812 Igen a classic-ért. -
#5811 de nálunk azt mondták évente 66K nem pénzben járó juttatás vagy mi azt hogy lehet netre csak egy részét fizetem te melyiké fizetsz ennyit a classic-ért -
#5810 dolgozoNET 7290 Chello classic -
A tumi #5809 Dolgozó netnek hívják,nekem is ez van(lényegesen olcsóbb,kb 7200FT körűl fizetek).Nagyobb cégeknél is jár(Honvédség,Posta,Máv,stb).
:)) -
#5808 morgen tavasztól állítólag a munkahelyemen lesz valami juttatás amit akár lehet kérni internet támogatás/fizetés formájában is tudsz erről valamit vagy csak az a közalkalmazotti kedvezményetek van -
#5807 az lenne a jó ha ez lenne igaz,mert akkor standardnál 4Mbit lenne :) -
#5806 Jaja... -
#5805 ha van itt T-s topik akkor be kell surrani pár hsz-re na persze csak inkognítóban -
#5804 Csak hogy fikázzam :) -
CUCLI #5803 he? Oo -
#5802 Ti elhiszitek ezt a T-Com emelést? -
Robikas #5801 Mo.Organ, szerintem most már kérhetnél nyugodtan prémiumot is a UPC-től ezért a reklámért amit itt nyomatsz -
#5800 Állítólag megkezdődtek a chello classic tesztelések:
link -
#5799 Neked az a kedvezmény hogy bemész az üzletbe és elordítod magad hogy platina kártyás vagyok. Erre mindenki neked ugrik és a s* * k.
Ez még viccnek is szar. Minek kell mindig az üzletbe menni?
Meg a magyar embert persze csak ilyenekkel lehet rávenni a sok marhaságra ha pontot adnak valamiért.
egy szóval nem mondtam hogy a Prémium kártya ér valamit, de ez most mindegy. -
chicco24 #5798 Azokon én is jókat röhögök amikor írja valaki,hogy a szerelő ismerőse ezt meg azt mondta:)) A szerelők többsége be sem teszi a lábát az UPC kihelyezett székházaiba. Nem hogy a lehetséges üzleti feltételekről,szerződésekről halljon. Ezek szerelők annyit tudnak az Upc leendő üzleti terveiről,mint a nagymamám:)))
Az adatforgalmat mérő dolgokról pedig annyit,hogy általában a classic vagy plus csomagot használóknak szokott az adatmérő kihagyni. -
#5797 Off
[szin=red]Kemény Osztás![szin]
ON -
#5796 "Kérlek magyarázd már el akkor hogy te miért nem vagy T-Com előfőtzető? (Ja és ha lehet ne gyere azzal a dumával, hogy itt meg ott nem elérhető.)"
Nekem TV+Chello van, anno mikor kötöttem, UPC-nek volt az ár/teljesítmény alapján az elérhető legjobb díjcsomagja. Eleve azért kötöttem, mert a a koaxális kábel technológiai fölényben van a sz*r rézdrót felett. Ehhez képest azt kell tapasztalnom, hogy jóval többet fizetek mint az ADSL-t használók és jóval alacsonyabb színvonalú a szolgáltatás... Kábelnél lenne meg igazán a lehetőség egy gyors sávszélesség emelésre, ezt egy UPC-s fejes maga mondta egy SG-s cikkben, hogy bármikor 30 mbit/s-ra tudnának átállni.
Aranykártyával kapcsoaltban: Platinás vagyok a T-Mobile-nál pár éve, ismerem a juttatásaikat. Mostanában szinte havonta adnak valamilyen Aranykártyás tarifakedvezményt INGYENESEN. Igen, van pontgyűjtés is és társkártya is, amiről beszéltél. Ez speciel családoknál jól jön, ráadásul a feleségem társkártyás forgalmi díja lebeszélhető. De a legjobb előnye: Platinásként kb. 10 perc alatt elintézem az üzletben a dolgomat, nem kell várnom. Na ehhez képest a UPC-nél akkor engedtek előrébb utoljára a sorba, amikor szerződést kötöttem. :-)
Prémium kártya meg vicc kategóriába sorolandó :-) Atyaég, biztire kapok 5% kedvezményt!!!! Gyerekek, legalább ne égessétek magatokat ezzel az ingerküszöb alatti sz*rral, hogy ennyivel jutalmazzátok a hűséget, ha nincs pénz normális programra, ne csináljatok.... -
A tumi #5795 Igazad van elnéztem van meghívóm bithura de nem lehet küldeni,az endlessre igen.
Nem ezzel a felhasználónévvel vok fent. -
#5794 Igen, erről az oldalról másoltam. Mit kellene még észrevennem?