monolite#5630
hali,
visszatérve Chello-ra:)
nézegetem a fórumot egy ideje
meg a reklámokat a tv-ben (módjával:))
én ezt raktam ki belőle:
MT bejelentette tavaly, hogy emel jan. 15-től
UPC legutóbbi akcióját dec. 31-ig hirdette
januártól, nem meglepő módon, szakítva az eddigi gyakorlattal, kitolta az utolsó akció (standard) határidejét jan. 31-re, a "nagy érdeklődésre való tekintettel" => időnyerés, sztem
(bár nagyon meg lennék lepve, ha váratlanul érte volna őket, lásd ipari kémkedés, stb. - ennek ellenére fura, hogy így kivárnak...)
Nagy T. jan. 15-től elindította az IPTV reklámot (és a szolgáltatást), nyilván ezért (is) emeltek, hiszen ezt nem lehet 512k-val
szóval sztem február elsején fogunk többet tudni Chello fronton, addig nem (max, ha kiszivárog vmi), hiszen akkor új akciót kell hirdetniük (esetleg újfent kitolnák egy hónappal, ha az egyik korábbi vélemény márciusi időpontját vesszük alapul? - nem hiszem, de mit lehet tudni...)
a csomagok emeléséről pedig az a véleményem, hogy muszáj lesz minden csomagon emelniük, mert nem érhetnek össze az eddig jól elkülönült előfizetések (korlátot nem hiszem, hogy eltörlik, azt eddig is megtehették volna, ha attól félnek, hogy emiatt vesztenek előfizetőket, hiszen az ADSL-nél gyakorlatilag már nincs egy ideje)