22959
-
Veriga #5632 Ne szarozzatok!!!!!!!!!!!! T-home -
#5631 Emelni tuti fognak de akkor korláthoz is hozzá KELL nyúlniuk (eddig is hozzányúltak). Mondjuk 10 vagy 12 megás chello plus 60 giga korláttal nevetséges lenne, mert kevesebb mint 1 nap alatt letölthető ilyen sebességgel... -
monolite #5630 hali,
visszatérve Chello-ra:)
nézegetem a fórumot egy ideje
meg a reklámokat a tv-ben (módjával:))
én ezt raktam ki belőle:
MT bejelentette tavaly, hogy emel jan. 15-től
UPC legutóbbi akcióját dec. 31-ig hirdette
januártól, nem meglepő módon, szakítva az eddigi gyakorlattal, kitolta az utolsó akció (standard) határidejét jan. 31-re, a "nagy érdeklődésre való tekintettel" => időnyerés, sztem
(bár nagyon meg lennék lepve, ha váratlanul érte volna őket, lásd ipari kémkedés, stb. - ennek ellenére fura, hogy így kivárnak...)
Nagy T. jan. 15-től elindította az IPTV reklámot (és a szolgáltatást), nyilván ezért (is) emeltek, hiszen ezt nem lehet 512k-val
szóval sztem február elsején fogunk többet tudni Chello fronton, addig nem (max, ha kiszivárog vmi), hiszen akkor új akciót kell hirdetniük (esetleg újfent kitolnák egy hónappal, ha az egyik korábbi vélemény márciusi időpontját vesszük alapul? - nem hiszem, de mit lehet tudni...)
a csomagok emeléséről pedig az a véleményem, hogy muszáj lesz minden csomagon emelniük, mert nem érhetnek össze az eddig jól elkülönült előfizetések (korlátot nem hiszem, hogy eltörlik, azt eddig is megtehették volna, ha attól félnek, hogy emiatt vesztenek előfizetőket, hiszen az ADSL-nél gyakorlatilag már nincs egy ideje)
m.
-
#5629 van a nagy ló...szt akik tévéznek azok nagy része a földi sugárzásúakat nézi azért a párezer fanatikusért nem fognak új csatornákat "sugározni" -
CUCLI #5628 pont az ilyen szarokban van a nagypénz. -
#5627 hogyne lenne -
#5626 ti komolyan azt hiszizek hogy van kereslet nálunk a mónikasó hazájában az általatok istenített csatornákra -
#5625 Fibernet - AXN Sci-Fi, AXN, én ezzel a kettőnek jobban örülnék, mint a sok sz*rnak ami most van. Meg lehetne egy olyan tv csomag, hogy minden magyarnyelvű adó x pénzért. Nekem olasz, orosz, stb tutymákok nem kellenek. -
#5624 Ja, az király lenne. Főleg, ha jönne közülük sokminden HD-ben.
Inkább fizetnék 10-15 csatornáért többet (főleg ha profi lenne a minőség), mint ezért a sok szarért.
De tényleg, ezzel mi lesz? Konverter egy kis undormány, inkább HD-boxot lehetne bérelni... álmodozás ez... :( -
#5623 asszem a tkábel digitális cuccánál vannak ilyenek -
#5622 Melyik szolgáltatoknál vannak ilyen csatornák? -
#5621 azt nem értem, hogy miért nem lehet összeválogatni a csatornákat, most a családi csomag van előfizetve de van 10-15 olyan csatorna amit sose nézek -
#5620 te meg miért nem váltasz nagyobb csomagra? nem sokkal drágábbak, pl standard v. 'neadjisten' classic -
#5619 nnna itt már végleg feladom nem elég hogy orrvérzésig töltötök minden szart de még a tévét nézni is van időtök nnna elmentek ti a jó... -
#5618 Én örülnék ezeknek: Skyone, Sci-Fi channel, AXN Sci-fi. Nem tudom miért az upc jóformán az egyetlen ahol AXN Sci-fi, AXN még nincs. -
#5617 Én most úgy vagyok vele, hogy inkább maradna minden így ahogy van, és gyúrjunk a HDTV bevezetésére. ;)
Sebesség nem érdekel, nekem elég, hogy 10-15 perc alatt lejön egy sorozat epizód. :D
Viszont ha lenne jó kis HD adás, mondjuk értelmes külföldi csatikkal, akkor még lehet, hogy a FOX-ra is befizetnék extracsomagként, bármennyibe kerül. -
#5616 na jó nekem classicom van és elég lenne az 50 giga is :)) -
#5615 sebesség ok, 25Gb ne viccelj má (standardom van) -
#5614 Szerintem ez lesz a felállás:
Light 768/192 10GB
Standard 2560/512 25GB
Classic 5120/768 50GB
Plus 10240/1536 100GB
Azt hiszen bárki kiegyezne vele :)
-
#5613 Vegyétek észre hogy az lesz amit a UPC akar :P :D -
Cat #5612 Én meg pont fordítva vagyok, nekem sáv kell, nem további gigabyte-ok. Vedd észre, hogy ami neked jó, másnak nem biztos. -
chicco24 #5611 Szerintem akinek plusz vagy classic van annak már elég a mostani sebesség is és csak a korlátot kellene növelni. Akinek pedig light és standard van annak kellene inkább igazán emelni a sebességen de mindinkább a korláton.
Nekem standard van és nem kell több sebesség emelés,mert nekem így tökéletesen megfelel. Ezért nem értem hogy mit sírnak-vinnyognak itt a chello classic és plusosok sebességemelés iránt. Mihez kell nektek???Netes forma1es versenyhez:)A letöltési korlát emelését viszont én is szivesen venném mert ez így nem európai színvonal hanem egy nagy kaki. Aki azt mondja,hogy 15 giga elég egy hónapban az csak azért mondja mert ebben az országban nőtt fel és így szokta meg. Olaszországban pl nincs ilyen faszság,hogy ilyen pofátlanul alacsony a letöltési korlát.
Szóval chello nekem sebességemelés nem kell,mert nem tudnám kihasználni,viszont plusz 15 gigát még szivesen vennék és el is várhatom. -
#5610 remélem a standardnál is változik vm
-
#5609 Márciusban dupláznak chelloéknél, de csak classic és felette...
Ezt a hír járja DC++ és torrentes közösségekben. (eddig mindig igazuk volt...)
Letöltésem: 80GB
Chello szerint 0Mb -
#5608 nekem 33 giga, a chello szerint meg csak 20 :) -
#5607 nnna megszólalt a upc hóhérja -
#5606 130GB felett vagyok... :) -
#5605 én meg 77 GB untam rá a töltögetésre. -
#5604 maradt még 200mb azt ma meg holnap le bf2-zöm aztán jön a kegyelemdöfés -
#5603 most kaptam meg mindkét mailt a 80-ast meg a 90-est egyszerre -
#5602 lefordítanád -
#5601 jaja elbalfaszoskodtam de a lényeg benne van -
#5600 ezt még gyakorolnod kell -
-
K Ace #5597 Nekem is, és jól megvagyok vele. Bár nem bánnám a korlát-és sávszél növekedést :D -
#5596 amivel nem is lenne gond ha működne a bakvarnyú féle ip-szűrés de nem úgy néz ki -
#5595 részvétem :) -
#5594 neszójjábe light-om van -
#5593 lényegtelen hogy mi lesz a classicból, ugyis pozitív változás fog jönni, ha nem lesz 6 mbit üsse kavics, az sem gond ha 3mbit marad -
#5592 már bocs de nem mindenki warezmonkey, ja és ha emelnek a korlátot is vagy emelik vagy törlik
én ritkán töltök de akkor legyen már gyors, ergo nem izgat a korlát