qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • kazi1984
    chicco24 egyet értek veled annyiban hogy én is sajnálom a chello-hub-ot. Nekem ráadásul Light-om van szóval én még nálad is nehezebb helyzetben vagyok. Mert Chello hubról legalább bármikor tudtam filmet zenét leszedni 1b forgalom nélkül - jó lehet nem 1 óra alatt jött le hanem pl 4 de lejött. Máshonnan meg nagyon nem éri meg nagyobb fileokat letölteni, bár te még a 15 g-t még mindig jobban be tudnád erre osztani mint én az 5g-t. Nekem azért van Light mert egyenlőre ezt tudom megfizetni. Tisztában vagyok vele mennyivel drágábbak más csomagok de akkor is. Amikor megrendeltem nem terveztem hogy én ezzel valaha is filmeket fogok töltögetni, de ha már volt Chellohub akkor kihasználtam. Most én is egy kis emelésben reménykedem vagy inkább a korlát törlésében vagy módosításában. Amúgy elégedett vagyok a chello-val talán egyszer volt rá példa hogy megszakadt volna, ezzel ellentétben az adsl-es ismerőseim folyamatosan emiatt panaszkodnak. Jah és még valami, úgy tudom hogy más szolgáltatónál is van adatkorlát. Na most én nem hallottam olyanról hogy pl t-onlineosok közötti hálózati forgalmat nem számoljuk, de lehetne más szolgáltatót is említeni.