UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Halokarbantartas lehet, az osszes led pirosan villog a modemen :)
Az a problémám, hogy váltakozó idõközonként (1-5 óránként) megszakad a kapcsolatom, és az xp a "network cable is unplugged" üzenetet írja ki, majd pár perc múlva minden helyreáll, de addigra már pl. egy filecserélõ rendszeren futhatok a kapcsolataim után, a másik félnek azt írja ki, hogy én bontottam le.
Szerintetek az Upc a ludas, vagy nálam van valami hiba?
Elõre is kösz a segítséget, nagyon idegesítõ a jelenség...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A srác viszont itthagyta a régi modemet.
Megkímélt állapotú kábelmodem táppal eladó!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A pc activity led egyébként csak annyit jelent ohgy be van dugva a gépbe. nem az adatforgalmat.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Leválasztottam a régi modemet (Terayon-t) MAC ID alapján, mert írta h sok lesz így a modemekbõl. Az újat (a Motorola-t) pedig már a chellos csákó berakta, szal nettel most sincs gond, csak a sebességgel.
Ezt írta a prov.chello.hu-n:
A következõ adatok kerültek rögzítésre:
Kábelmodem: Terayon-TeraPro
Sorozatszám: XXXXXXXXXXXX
PC
MAC cím: XX:XX:XX:XX:XX:XX
A kábelmodem helyén nem a Motorolának kéne lennie? A Sorozatszám viszont valóban a Motorolájé.

Amikor elment volt net, de leállt. Kihúztam, átdugtam az újat és lám mûködik. Viszont qrva lassú. Olyan, mintha le lennék korlátozva, vagy annál is lassabb. Ilyenkor mi van? Megjavul vagy ezér külön még ugatni is kell, h legalább csak annyira legyen szar mint volt?!?
de ez 100000000000 dologtol függ.
az igaz hogy játékokban rosszabb a chellosok pingje mint az ADSL eseké?
*hihi ** *

van egy DC HUB, amire csak chello-sok mehetnek fel.
*hihi ** *
a szamlalo nem megy juli 12 .-e ota !!! kb......ezuert nem tudom hogy mostz mi van .......... ket hete ugyan ott all az egesz......... pedig mar az tuti hogy 4 gb -nel tobbet lehuztam !!!!!!
)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Van valaki korlátban, én sajna megkaptam...
Tudtok vmi yo kis trükköt???
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan