UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Botond
milyen igaz :-D
[oLe]
4. kerben reggel ota nincs net :\
Halokarbantartas lehet, az osszes led pirosan villog a modemen :)
FtranX
szvsz a modemed lehet a ludas, de inkább halgass egy kis Vivaldit (hívd fel az ÜFSZ-t).

Senki nem találkozott még ilyennel?

Hi!
Az a problémám, hogy váltakozó idõközonként (1-5 óránként) megszakad a kapcsolatom, és az xp a "network cable is unplugged" üzenetet írja ki, majd pár perc múlva minden helyreáll, de addigra már pl. egy filecserélõ rendszeren futhatok a kapcsolataim után, a másik félnek azt írja ki, hogy én bontottam le.
Szerintetek az Upc a ludas, vagy nálam van valami hiba?
Elõre is kösz a segítséget, nagyon idegesítõ a jelenség...

Z
sajnos késõ! no szmájli idõben, úgyhogy már utál mindenki! :DDDD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

CaviaR
Nah voltak kint a chellotól és beregisztrálta a modemet. Vmilyen más felhasználónévvel lépett be szal nemcsoda h az enyém nem volt ehez jó.. Most már elég jól tölt. ("Becsült sebesség: 668.8 Kbit/s")
A srác viszont itthagyta a régi modemet.
Megkímélt állapotú kábelmodem táppal eladó!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

The Garrett
de ha zavar akkor nyomd meg a modem tetejen a készenléti állapot gombot ;)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Alaplapfüggõ. Ha az lapod támogatja a wake up on lan meg ilyen hülye fícsöröket akkor a gép kikapcsolása után is kapcsolatban áll a gépppel.
A pc activity led egyébként csak annyit jelent ohgy be van dugva a gépbe. nem az adatforgalmat.

The Garrett
nálatok még nem bõvítettek sávot. az is lehet.

Botond
na van már chellóm pesten meg vidéken is pár hónap tesztelés és meglátom mi a különbség :-)
CaviaR
Ja, és folyamatosan villog a PC/ACTIVITY led, mióta megvan. Elég rendszertelenül, így egyértelmû, h megy az adatátvitel. És akkor is, amikor egy gép sincs itthon bekapcsolva. Sõt, most már szinte folyamatosan ég, csak pillanatokra alszik el. Lehet h ez terheli le a sávszélességet? De mit tölt ez a ************??

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Voltam fent a címen köszi, de most is ugyan olyan lassú: 50 Kbit/s körüli. Ez "kicsit" kevesebb mint a 768 Kbit/s.

Leválasztottam a régi modemet (Terayon-t) MAC ID alapján, mert írta h sok lesz így a modemekbõl. Az újat (a Motorola-t) pedig már a chellos csákó berakta, szal nettel most sincs gond, csak a sebességgel.
Ezt írta a prov.chello.hu-n:
A következõ adatok kerültek rögzítésre:

Kábelmodem: Terayon-TeraPro
Sorozatszám: XXXXXXXXXXXX
PC
MAC cím: XX:XX:XX:XX:XX:XX

A kábelmodem helyén nem a Motorolának kéne lennie? A Sorozatszám viszont valóban a Motorolájé.

The Garrett
prov.chello.hu n regeld be a modemet.

CaviaR
Ma délelött hozta a srác az új Chellos modemet. Berakta nem volt net csak az IPjött, visszarakta a régit, és elment. Azt mondta szombaton visszajön és elviszi a régit ami most itt van az újjal együtt.
Amikor elment volt net, de leállt. Kihúztam, átdugtam az újat és lám mûködik. Viszont qrva lassú. Olyan, mintha le lennék korlátozva, vagy annál is lassabb. Ilyenkor mi van? Megjavul vagy ezér külön még ugatni is kell, h legalább csak annyira legyen szar mint volt?!?

The Garrett
nekem pl 10 a pingem... ennel se jobb se rosszabb nem kell online.

de ez 100000000000 dologtol függ.

[oLe]
grrrrrrrrr
[oLe]
Meddig van meg korlat? Mar harmadika van...
FtranX
inkább fordítva.

nemcsakfeel
az akkor nem is rossz.
az igaz hogy játékokban rosszabb a chellosok pingje mint az ADSL eseké?

*hihi ** *

[oLe]
Hm. Mar masodika van. Mas is van meg korlat alatt??
[oLe]
Meg mindig nem oldottak fel a korlatot. Remelem mire a Doom3 kintlesz, addigra mar sikerul nekik
Hi! Nekem december óta van chello, és még csak egyszer korlátoztak be. De minden hónapban bõven túllépem a korlátot. A múlt hónapban 38giga volt. Ezt a honlapjukon néztem meg.
FtranX
nem csak fejegységen belül, hanem az UPC hálózatán belül nem mérik a forgalmat. Amit mérnek az a UPC--->BIX, ill. a UPC-->külföld

van egy DC HUB, amire csak chello-sok mehetnek fel.

nemcsakfeel
fejegységen belülre hogyha pl. dc zel is másokkal, akkor sem mérik a forgalmat? hogy használható ez?

*hihi ** *

FtranX
nekem tegnap olyan volt egy fél órára, hogy a pingem fejegységemen kívülre 300 feletti volt és 50%-os volt a veszteség.

The Garrett
meghalt a net :6 upc roxxor. ilyen 10-15mp es adagokba jön a net utanna felperc szünet.

[oLe]
Talan ma mar visszaadjak a savszelt
Egy 4-5 napig nekem is kiakadt aztán meg nem is birtam megnézni most meg tegnap sikerult (ÉS MOST FIGYELJETEK) -4728mega aztán elkezdtem tolteni mint állat és 10gigánál járok

elirtammmmmmmmmmmmmmm:)))))))))

a szamlalo nem megy juli 12 .-e ota !!! kb......ezuert nem tudom hogy mostz mi van .......... ket hete ugyan ott all az egesz......... pedig mar az tuti hogy 4 gb -nel tobbet lehuztam !!!!!!

Fefe
De a változást szerintem csak holnap fogod látni,ha töltesz stb... Mert nekem tegnap ilyen tájt 10 gigánál volt ma meg már 14,8xx van (töltöttem )

Fefe
Nekem sajna megy :(

megy a szamlalotok????

Fefe
Nekem 2 éve van chellom és eddig 2x volt 1-2 órára net kimaradás (kop,kop)

Fefe
Nekem még 100 mega és én is kapom a korlátot

erdekes , nekem is all juli 27 ota "3977 MB-n" pedig mar tuti hogy en is tobbet huztam le ..........

Hali, tegnap beszerelték az uj motorla modemet és máris lenne egy kis bajom, oan 5-10 percenként ujraindul ez a szar, mitõl lehet ez?

FtranX
Itt debiben haverommal még mindketten a régi rendszeren vagyunk, de õt már áttették 768/256-ra, engem meg még nem.

Match
gyaaaaaaaaaaaaaa, te miskolci vagy? privbe nem írod le hoyg hol dolgozol? (tudod, volt róla szó egy másik topicban)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

[oLe]
en is megkaptam a korlatot
CaviaR
Van rajtam kívûl chellos akinek kiakadt a "hivatalos" számlálója? Jún. 2.-nál áll és azóta sztem lejött a 15 giga de nem tudom pontosan, és nem akarom átlépni a limitet.

Punkerwork
nekem tegnap megtáltosodott a 384-es ADSL és 90k-val leszedtem kb 500 megát :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

decemberben én is áttértem axelerora, mert a chello tényleg elég soxor akadozott vagy nem volt szolgáltatás.de most vagy egy hónapja az axelero is elég szar, soxor ledob, vagy megszakad a szolgáltatás 1-2 órára is. monjuk nem napok mint a chellonál. miskolcon lakom.másnak is van ilyen gondja?

repro
jájj, lemarad, a smiley, mind1 :P

N0 TXT TLK PLZ!4!

Lammer
Nem szeretnék elköltözni :P

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

repro
ne töcsé annyit.
warezfreak. pfff

N0 TXT TLK PLZ!4!

Punkerwork
válts át adsl-re :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Lammer
Hello!
Van valaki korlátban, én sajna megkaptam...
Tudtok vmi yo kis trükköt???

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan