qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • mohojojo
    Én úgy értettem, hogy szerinted kevés ember HC töltő a chellonál és mindenki bele fér a csomagjába, illetve nem tudod elképzelni hogy mi az isten nyilát lehet tölteni ( ha már széttöltötted az agyad :) )hogy ne legyen elég a limit.

Erre én válaszként: akik sokat töltenek épp emiatt nem chellosok vagyis alig vannak HC Chellosok ugyanis ilyen nincs a limit miatt max Lehasználtad a havi limited az kész.

Miért alacsony a limit ? mert pl ha nem nézek TV t mert nem lehet elviselni amit sugároznak (tisztelet a kivételnek) akkor pl filmeket tölthetnék illetve sorozatokat esetleg játékokat vagy zenét stb de ezt nem kell ecsetelni és ha szépen össze adjuk igen csak 30 giga fölé kerekedik a rendszerességgel töltött adatatok mennyisége és ha esetleg torrenteznék akkor bizony vissza kell tölteni vagyis máris pl 60 gigából 30 lett ... és akkor a HD filmekről nem is beszéltem ... de persze igazad van hogy az átlag felhasználó mail eket néz meg böngészget és nincs baj a szolgáltató limitjével.