UPC Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nem úgy tûnik mintha le lennék korlátozva...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
na akkor most tesztelek !
mikor januárban kijött ugyanez a levél akkor is még volt asszem egy hét a hónapból, és az akkori 14gigára a hónap végéig rátöltöttem még 15öt ! és nem csináltak semmit !
ma még letöltök vagy 4gigát, és kíváncsi leszek mit tesznek?! bát mondom elvileg már korlátozva kéne hogy legyen a netem! de most is 60k-val töltök!
még nem voltam be a UPC-nél de asszem pár haverral benézünk balhézni !
A RETKES KURVA ANYJUKAT AZT !!
Tisztelt Elofizetonk!
Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy az Ön internetes hálózati végpontján a forgalom mértéke meghaladta az elofizetett szolgáltatási csomag havi adatforgalmi korlátjának 90%-át.
basszák meg!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

de Skorp: figyi, ha kerületünkben nincs más, akkor most mire fizessek elõ? Ez viszont a kormány hiába, hogy nem biztosítanak versenyt, mindent majmolunk a nyugattól ,csak azt nem , ami értelmes lenne...így, monopolhelyzetben lekaszálják az extraprofitot a UPS-sek ott, ahol optikai a gerinchálózat. Mert a 2.4 GHz-en való rádiós adattovábbítást meg megtiltották balfaszok a parlamentben.

Szal fingom sincs, mi mást lehetne. Elköltözni nincs kedvem. ( $$$$$ ) több kedv kéne! 😄
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
És vajon mit szóltok majd ahhoz , hogy az eddigi 15 GB helyett csak 10 GB lehet a havi adatforgalmatok ?!?
Na jó bye-bye UPC , jöjjön az ADSL .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Állandóan azt hajtogatta , hogy nincs korlát , meg égbe-világba töltöget le mindent havi 30-40 GB-ot ... most elõször õt is lekorlátozták ... tuti fõhet a feje .Tudod olyan jó érzés , ha más is szenved velem , vajon te mikor fogsz társulni velünk ?
Eddig nem volt ilyen korlát sem Szolnokon , sem Nagykanizsán , sem Debrecenben ( netes ismerõsök-tõl tudom ) és lám , most 28.-án mindannyiunknak , akik átlépték már korábban a 15 GB-os korlátot , bizony hazavágtak minket .Szóval ne örülj korán , te lehetsz a következõ ... Laalee is azt hitte , hogy ez nem történhet meg vele és lám .

Azert van ahol jo nem?
Bár én csak 26.-án reggel kaptam meg a levelüket a lekorlátoztásról , de 28.-án már a kemény 5,4 KB/s-es sebességgel száguldott csak a netem .Mindenestre ezzel eldõlt , hogy váltani kell .Mégegyszer nem akarok broadband-es sebességgel netezni , na meg online játékra sem alkalmas így a kapcsolat , szóval nálam BYE-BYE UPC! a mostani jelszóm .
Ja igen ... talán itt az oka , hogy miért is van ez a "hirtelen" lekorlátozás .A hozzászólás 29.-ei keltezésû .
...Meg a hivatalos atallas elott belottek a chello-speedet a regi broadband rendszerre, ami persze nem birta es full packet lossos volt a net 100+-os pingekkel.Ez ment kb 1,5-2 honapig mig megjottek az uj routerek hollandiabol.Innentol lehetett rendszernek nevezni.Mukodott is a dolog par honapig mig el nem kezdtek a lekorlatozasokat, a szankciok bevezetese utan par felboszult felhasznalo mint pl en is.Kozosen egy hivatalos levelet kuldtunk a GVH-nak es a HIF-nek a panaszunkrol.Valasz is erkezett a UPC reszerol melyben probaltak menteni a segguket, de csak jogi halandzsa volt.A versenyhivatal megkezdte a kivizsgalast, abbamaradtak a korlatozasok (milyen erdekes).
A napokban megjott a GVH es a HIF nyilatkozata melyben sajnos helybenhagytak az ugyet.Micsoda meglepetes a korlatozasok ujra ervenybeleptek egy hettel a hatarozat utan.Fellebezes megindult, eredmenye................
Mondjuk a MOHAA laggol eléggé (40-60 ping), bár a PIII-800/ATI-RAD7500 lehet, hogy kevés neki...
A vinemiksz elég jó szedi a muzsikákat.
Csak hát a 15giga...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Mást s most korlátoztak le?
Akkor lehet hogy nalam is jo lesz 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Én havonta 30-50 gigákat töltök le 😊) és persze büntit nem kapok 😊)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Az a 10 giga nekem pl. 4-5 nap alatt elfogyna 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Komolyan nemtudom, hogy most akkor erdemes e szerzodnom veluk....
Nem fogadja el a jelszot
Nektek megy már a levelezés?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sajnos semmi mas nem elerheto itt! Igy ennek is megorultem, hogy nagy harcok aran vegre bekabelezik a hazat!
Most fizetem a matvanak a kombi 100 at es isdn el nyomom!
9 rugo!
Es en jatszani akarok ehez azert kicsivel jobb net kellene!
Na ,de ha az UPC tenyleg nem is mukodik allandoa akkor uygan ott vagyok sot meg tobbet fizetek😞
Nem fogom szószerint begépelni, de annyi a lényeg hogy 10990 rõl felemelik 11990 re a díjakat, HOLOTT 1 éve mikor a szerzõdést megkötöttük, akkor ugy volt, hogy ha 2 évre elõfizetünk nem fognak árat emelni 2 évig!!!!
Most meg azt írják hogy ha még 2 évre elõfizetünk akkor nem fognak emelni és marad a 10990!!
Ez mi ha nem FASZság??
Ráadásul egész héten 10-17 között nem volt net 😛
szép banda, mi?
Hát én ma fizettem elõ, de kurva nehezen szántam rá magam. Onnan indultam, hogy de jó lesz a chelló. Ezután láttam egy-két fórumban, hogy milyen szar. Ekkor kicsit beadagoltam a gatyómba, hogy mégse olyan jó.
ADSL-t, vagy Axelero Kábel-t akartam. De az optikai gerinc miatt nem lehet ADSL-t bekötni a 13.kerületben, és itt pedig az egész kábeltévé a madafaka UPC-é.
Ezután jött volna egy kibebaszott jó megoldás: LANPORT. Csakhát ez egy kis cég, ami valszeg tönkrement idõközben. Gyanúsan jó áron gyanúsan jó megoldást kínáltak.
Oké, akkor Enternet RDSL: az is egész korrekt áron, korlát nélkül 384kbit/sec. Mondom erre, hogy OK! De a rohattgeci kormány rendeletet hozott arra vonatkozólag, hogy a 2,4 GHz-en nem lehet adatátvitelt biztosítani, és másik frekvencia nem lesz helyette.
Ezek után miabüdösretkes.......-ra találták ki a távközlési piac liberalizálását???? Mert ennél nagyobb hazugságot még nem hallottam politius-ááálattól (na jó ez így nem igaz, de most nagyon mérges vagyok rájuk). Hát egy KUBAszott szélessávú szogláltatást lehet itt igényelni, ami nincs is megversenyeztetve, ebbõl nem lesz így nyugat/EU, hanem megyünk a balkánra, jó kis komcsi mentalitás, itt a választék: kell vagy nem?? Hogy legyenek mind átkozottak, akik segíthetnének az ilyen problémákon, és nem teszik!!!
A bérelt vonal meg nem egy szerény magyar polgári fizetéshez van igazítva...
Szal maradt a UPC, mert a telefon számla már min 16ezer/hó volt. Egy héttel a telefonos igénylés után, ma el is jött két - amúgy elég korrekt -szerelõ gyerek. Megcsinálták, azt kérdem, hogy mikor lesz netem...hát lehet, hogy 10 perc, de az is lehet, hogy 2 óra. Na ez kicsit gyanús volt. 5 órával a beszerelést követõen telefon be, hogy mi lehet. /elõtte azért az automatát végignyomkodtam, mert nem akartam hülyét csinálni magamból 😊 / Azt mondja a hanyasvagy fickó a telefonnál, hogy megnézi mi lehet a probléma oka, maj visszahív. Mondtam, ok!
Pár óra múlva visszahívott, hogy a központban van a gáz, de valõszínüleg holnap már lesz net...nah ezek után már legszívesebben ledugnám a chello felszerelést a torkán az összes UPC-s naplopó dögnek, akik felveszik a fizetést ezért a fosért. Egyék meg a kábelüket, és engedjenek be ide egy másik szolgáltatót!!!
Uff, én beszéltem
Sziasztok

, mind1, holnap van elseje