22959
-
#4768 ez majd akkor fog kiderülni, ha végre bekötötték
egyébként eddig ja, mert 1024/192-t kapok annyiért, amennyiért 512/128at kaptam korlátosan... -
#4767 akkor érdemes volt válatani... :| -
#4766 nézd meg ADSL topicot, még bazz odáig nem jutottak el, hogy rendes szerződést kössek velük, olyan töketlenek
az idegeimen gitároznak -
#4765 Na mesélj, milyen a net? -
#4764 hello
használd keresőt és olvass vissza
nm, 500 -
Zeta100 #4763 Sziasztok!
Hol tudom regelni chellobayt. Mert nagyon szeretnék. Vagy valaki meghívót tud adni nekem. Én is chellos vagyok.
Köszi. -
CUCLI #4762 nálam is szar volt délután. -
#4761 Ilyet már velem is eljátszott párszor... -
Tmac #4760 Nem hinném mert vagy 5* próbáltam (nem töltöttem közben és tűzfal is kivolt kapcsolva), egyszerűen nem tudta elérni az oldalt... (de bármi megeshet még az is hogy én nem csináltam valamit jól) -
#4759 az még véletlen sem lehet hogy te voltál pancser? -
Tmac #4758 Ok, most már megy de az elöbb sz*rakodott -
Tmac #4757 Nektek bejön a folgarommérés oldal? -
#4756 még mindig jó? -
bobey #4755 Sziasztok!
Nekem egy hete van, költözés miatt kellett áttérnem ide. Egyenlőre elégedett vagyok vele. -
#4754 nekem chello classic van és 7500ft havonta:) -
#4753 nekem nem régóta van csellom... asszem standard.. nagyon nem izgat fel a számlálo, főleg a megbízhatatlansága miatt.. van netlimiterem, ami ugye reális adatot ad a forgalomrol.. nah annak kb a felét számolgatja a csello :DD persze ez nem probléma... meg korlátozva még nem voltam, pedig... hát.. töltögetek énnis meg szobatársam is :D -
tom235 #4752 csá mindenkinek. chello lightom van ezzel a fránya 5 gigás korláttal.
eddig ezt ki tudtam játszani, hogy a router mac-címét átírtam, majd mint egy új hálókártyát regisztráltam a chello oldalán, általában ilyekor 1-2 napig nem számolt a chello adatforgalom mérője. azonban mostanában ez nemigen jön össze. változtattak valamit a chello rendszerén vagyy miért nem működik ez? -
#4751 -
#4750 Nagyon sok HC chellos van, csak ugyebár az UPC a mérő adataiból indul ki, és a szerint nincs sok. Kész röhej az egész mérő. Működik, nem működik, rosszul mér, visszafelé számol, stb... Az egészet ki kéne dobni a fenébe, mert így semmi értelme sincs.
Aki meg akarja, úgyis meg tudja oldani, hogy többet töltsön, mint a limit. -
#4749 Muhaha, csak röhögni tudok. -
#4748 smtp.chello.hu
pop.chello.hu
ezeket kell beírni -
#4747 opsz még elfelejtetem hozzá tenni hogy a levelezés rendesen működik nektek ? mert nem igazán tudok fogadni leveleket pedig rendes chellos smtp adtam meg a kliens nek -
#4746 Mert kedves kis helyi szolgáltatónkat érthetetlen okok miatt kitúrta... ténleg érthetetlen ugyan is volt rá kerslet, rendes magyarázatot se adtak ... :(
lehett választani ( Chello Vagy Invitel ) na most én a kettő között vagyok mert lista áras netet kötöttem be .. mind e közbe megjeletn egy harmadik szolgáltató egy Mikros ... de arról sokat hallottam szóval marad ez a kettő -
#4745 második hónapod? :) Kiváncsi leszek majd hogy tavasszal milyen forgalmat generálsz addig.
Persze ha most akarod bepotolni az elmúlt húsz évben forgatott filmek letöltését, akkor biztos nem lesz elég a limit, de akkor nem is chellot kellett volna választanod.
Ha már itt tartunk, mért a chellot választottad?
-
#4744 igen Chellos de csak most kezdtem ez a 2 hónapom :) a hivatalos Chellos mérőre gondolsz ? -
#4743 te chellos vagy? Mert ha igen akkor belinkelnéd az ez évi letöltési táblázatodat? -
#4742 Én úgy értettem, hogy szerinted kevés ember HC töltő a chellonál és mindenki bele fér a csomagjába, illetve nem tudod elképzelni hogy mi az isten nyilát lehet tölteni ( ha már széttöltötted az agyad :) )hogy ne legyen elég a limit.
Erre én válaszként: akik sokat töltenek épp emiatt nem chellosok vagyis alig vannak HC Chellosok ugyanis ilyen nincs a limit miatt max Lehasználtad a havi limited az kész.
Miért alacsony a limit ? mert pl ha nem nézek TV t mert nem lehet elviselni amit sugároznak (tisztelet a kivételnek) akkor pl filmeket tölthetnék illetve sorozatokat esetleg játékokat vagy zenét stb de ezt nem kell ecsetelni és ha szépen össze adjuk igen csak 30 giga fölé kerekedik a rendszerességgel töltött adatatok mennyisége és ha esetleg torrenteznék akkor bizony vissza kell tölteni vagyis máris pl 60 gigából 30 lett ... és akkor a HD filmekről nem is beszéltem ... de persze igazad van hogy az átlag felhasználó mail eket néz meg böngészget és nincs baj a szolgáltató limitjével. -
#4741 Vagy te nem értetted amit írtam, vagy én nem értettem amit most írtál -
#4740 1% ? ez meglepő adat ezek szerint "a töltők" nem chellosok
Iletve simán le lehet söpörni a limitet de ezt hagyjuk nem vagyunk egyformák szerencsére.
-
#4739 Megtörtén már a családban hogy integetett a rokonnak az adsl. 120 GB után.
Rögtön az első alkalommal.
Indoklás is volt hozzá.
Ami nem igaz nem írom le. Hazudni nem szokásom, azzal én nem égetem magam.
De kinek a pap kinek a papné. -
#4738 Na ja, azért a chello light nál az 5 giga kevés tud lenni havonta, ha kell valami dvd pl ami csak külföldi torrent oldalon van meg az már 5-6 giga adatforgalom mig leszedi az ember:/ -
#4737 ugy helyes, hogyha valaki a t-online-nál kötött ADSLt, akkor 150 GBnál szolnak, utána pedig integetnek...
"Nem mindig az olcsobb a gyorsabb és a korlátlan a megbizhatobb."
ez viszont teljesen így van, néhány kivétellel -
#4736 "Ha valaki előfizet egy adsl csomagra és ott kezd el töltögetni rengeteget akkor figyelmeztetés nélkül szerzödést bont a szolgáltató a kuncsaftal."
ez mostmár nem igaz :) -
#4735 Utoljára mondom el egyszer és mindenkor. A limit értéke az összes előfizetőknek csupán az 1%-ak okoz problémát. Kiváncsi lennék arra, hogy mi a picsát lehet letölteni éveken keresztül úgy, hogy a korlátot elérje az ember. Hónapok alatt megunja az ember a sok értelmetlen letöltést. De tegyük fel, hogy valakinek a legfontosabb hogy mennyit tölthet le. Ha valaki előfizet egy adsl csomagra és ott kezd el töltögetni rengeteget akkor figyelmeztetés nélkül szerzödést bont a szolgáltató a kuncsaftal.
Csak ez a kisbetüs részben található amit köztudottan nem igazán olvasnak el az emberek.
Gondolkozz ember melyik szolgáltató nézné jó szemmel, hogy eszméletlen mennyiségü adatforgalmat generálsz? Vagy mondjuk úgy minden hónap ~500.000 előfizető.
Nem mindig az olcsobb a gyorsabb és a korlátlan a megbizhatobb. -
#4734 és ha ezeket az okokat biztos kizárjuk ? :) Nem a "Cég" nél van gubanc ? Mert őőő előfizetésen gondolkodok, ha továbbra is fennálna ez az állapot meg is kötném, viszont a limit igen csak rosszul esne .. és akkor inkább mást kötök ... -
#4733 Persze, ha lejárt a hűségidőd, akkor természetesen menj be, és kössél egy új hűségnyilatkozatot. Akkor újból akcióban kapsz mindent.
Nehogy már a listás árat fizess. Na sipirc be hétfön reggel az ügyfélszolgálatra.
-
#4732 ez viszonylag állandó jelenség:) az az oka, hogy van egy bizonyos átfutási idő amig az oldalon is jelentkezik az adatforgalom és egy másik fő ok, hogy ha chello-s embertől töltesz (vagy ő tőled) akkor az nem számít bele az adatforgalomba mert hálozaton belül vagy -
#4731 értem akkor szerencsére nem egyedül vagyok ezzel a " bajjal" ... illetve a következő kérdés : hogy nem lehet tudni meddig tart ez az állapot?
... illetve mi az oka hogy ilyen eredményeket mutat ? -
#4730 nekem nem mér rendesen :)
az oldalukon 11 giga van saját mérés 23 giga
de pszt;) -
#4729 Sziasztok!
lenne egy olyan kérdésem hogy nektek a Chello rendesen méri a forgalmat ?