UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
anyád !

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi

ÁjjLe BoBBi
bazz

ÁjjLe BoBBi

nekem nem úgy tûnik mintha le lennék korlátozva...

ÁjjLe BoBBi
Lehet a chello oldalon valami fórumot találni ? lekurvaanyázomõketazbitos!

ÁjjLe BoBBi
csak azt nem értem hogy azt írja meghaladtam a 90%-ot ami kb. 14 giga de nekem már 17giga le van töltve és még mindig szalad a net !
na akkor most tesztelek !
mikor januárban kijött ugyanez a levél akkor is még volt asszem egy hét a hónapból, és az akkori 14gigára a hónap végéig rátöltöttem még 15öt ! és nem csináltak semmit !
ma még letöltök vagy 4gigát, és kíváncsi leszek mit tesznek?! bát mondom elvileg már korlátozva kéne hogy legyen a netem! de most is 60k-val töltök!

zaki
ne fossál, holnap már elseje van

ÁjjLe BoBBi
komoly a 10giga ?
még nem voltam be a UPC-nél de asszem pár haverral benézünk balhézni !

A RETKES KURVA ANYJUKAT AZT !!

ÁjjLe BoBBi
jaj neee ! mikor ezt leírtam, benéztem a postaládába hátha jött levelem, és neeee KURVA ÉLETBE!!!

Tisztelt Elofizetonk!

Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy az Ön internetes hálózati végpontján a forgalom mértéke meghaladta az elofizetett szolgáltatási csomag havi adatforgalmi korlátjának 90%-át.

basszák meg!

ÁjjLe BoBBi
csak az a helyzet hogy nekem októbertõl van chellom, és már decemberben a fejemhez basztak egy jóó nagy korlátot 😛 akkor mindennek lehordtam õket, leveleket is küldtem, és azóta minden hónapban 40Giga a minimum amit szedek és semmi ! egyszer küldtek a korlát óta levelet, ez is január végén volt! azóta nem hogy megközelítem, hanem sokkal túl is lépem és még csak levél se ! nye nye nye nye nyeeee nye 😊

The Garrett
MOhaaban próbáld meg átállítani a RAte-t meg ilyeneket 56-s beállításra. Én akkor ugy nyomtam. Így is lesznek kisebb lagok, de jobb lesz.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

mozesapo
De legalább MOHAA-t lehetne nyomatni, de még arra sem jó lekorlátozva. Szarabb mint 1 56k-s modem. Hogy kapná be az UPC az összes f...om!

zaki
bazzeg, engem is lekorlátoztak, mind1, holnap van elseje

Z
13.

de Skorp: figyi, ha kerületünkben nincs más, akkor most mire fizessek elõ? Ez viszont a kormány hiába, hogy nem biztosítanak versenyt, mindent majmolunk a nyugattól ,csak azt nem , ami értelmes lenne...így, monopolhelyzetben lekaszálják az extraprofitot a UPS-sek ott, ahol optikai a gerinchálózat. Mert a 2.4 GHz-en való rádiós adattovábbítást meg megtiltották balfaszok a parlamentben.

Szal fingom sincs, mi mást lehetne. Elköltözni nincs kedvem. ( $$$$$ ) több kedv kéne! 😄

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

skorpio7
Na most olvasom ... szóval ezentúl , a következõ hónaptól azonnal a lekorlátozásról szóló levél után megtörténik a dolog .Szóval Laalee , ha 11.-én átléped már a 15 GB-ot , akkor 12.-én már csak 5-6 KB/s-el pörög majd a neted .

És vajon mit szóltok majd ahhoz , hogy az eddigi 15 GB helyett csak 10 GB lehet a havi adatforgalmatok ?!?
Na jó bye-bye UPC , jöjjön az ADSL .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Tudod errõl Laalee jut eszembe !
Állandóan azt hajtogatta , hogy nincs korlát , meg égbe-világba töltöget le mindent havi 30-40 GB-ot ... most elõször õt is lekorlátozták ... tuti fõhet a feje .Tudod olyan jó érzés , ha más is szenved velem , vajon te mikor fogsz társulni velünk ?
Eddig nem volt ilyen korlát sem Szolnokon , sem Nagykanizsán , sem Debrecenben ( netes ismerõsök-tõl tudom ) és lám , most 28.-án mindannyiunknak , akik átlépték már korábban a 15 GB-os korlátot , bizony hazavágtak minket .Szóval ne örülj korán , te lehetsz a következõ ... Laalee is azt hitte , hogy ez nem történhet meg vele és lám .

The Garrett
engem multhónapban 😛

ÁjjLe BoBBi
nemtom de én minden hónapba (mint ahogy ebben is) jócskán átlépem a megszabott 15 gigát ! álltalában 30 a minimum, de most pl. 43-nál tartok, és levél (szerencsére) sehol

Nem alkalmas online jatekra?
Azert van ahol jo nem?

skorpio7
Igen ! 😞

Bár én csak 26.-án reggel kaptam meg a levelüket a lekorlátoztásról , de 28.-án már a kemény 5,4 KB/s-es sebességgel száguldott csak a netem .Mindenestre ezzel eldõlt , hogy váltani kell .Mégegyszer nem akarok broadband-es sebességgel netezni , na meg online játékra sem alkalmas így a kapcsolat , szóval nálam BYE-BYE UPC! a mostani jelszóm .

Ja igen ... talán itt az oka , hogy miért is van ez a "hirtelen" lekorlátozás .A hozzászólás 29.-ei keltezésû .
...Meg a hivatalos atallas elott belottek a chello-speedet a regi broadband rendszerre, ami persze nem birta es full packet lossos volt a net 100+-os pingekkel.Ez ment kb 1,5-2 honapig mig megjottek az uj routerek hollandiabol.Innentol lehetett rendszernek nevezni.Mukodott is a dolog par honapig mig el nem kezdtek a lekorlatozasokat, a szankciok bevezetese utan par felboszult felhasznalo mint pl en is.Kozosen egy hivatalos levelet kuldtunk a GVH-nak es a HIF-nek a panaszunkrol.Valasz is erkezett a UPC reszerol melyben probaltak menteni a segguket, de csak jogi halandzsa volt.A versenyhivatal megkezdte a kivizsgalast, abbamaradtak a korlatozasok (milyen erdekes).
A napokban megjott a GVH es a HIF nyilatkozata melyben sajnos helybenhagytak az ugyet.Micsoda meglepetes a korlatozasok ujra ervenybeleptek egy hettel a hatarozat utan.Fellebezes megindult, eredmenye................

Z
Nálam kb 3 hete kötötték be, és olyan stabil, mint a kovalens kötés. Azt hittem totál szar lesz, de kellemesen csalódtam.
Mondjuk a MOHAA laggol eléggé (40-60 ping), bár a PIII-800/ATI-RAD7500 lehet, hogy kevés neki...

A vinemiksz elég jó szedi a muzsikákat.

Csak hát a 15giga...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Pharaoh
Vagy két hete küldtek egy mailt, hogy le vagyok korlátozva, de nem történt semmi. Ma meg már csak 5-6k-val megy a letöltés.
Mást s most korlátoztak le?

Na ennekorulok.. en is a 8. ker ben 😛
Akkor lehet hogy nalam is jo lesz 😄

Laalee
egyelore en sem, csak kuldik a levelet, hogy matol le vagyok korlatozva, azt van amikor jobb lesz utana a net mint rendesen 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ÁjjLe BoBBi
Ehh 😊) ti foglalkoztok az adatforgalommal ? 😊))
Én havonta 30-50 gigákat töltök le 😊) és persze büntit nem kapok 😊)

Laalee
10gigara nem korlatozhatnak nincs benne az aszf ben, amire ugy szeretnek hivatkozni, ha pedig azt modositjak egyoldaluan, akkor a szerzodes semmisse valik, tehat barmikor felmondhatod a szolgaltatast.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Én a 8.kerben vagyuk.. nos nálunk elég király a net már lassan fél éve...
The Garrett
Tényleg egy gameben mondjuk max 3-4-5 k az adatforgalom. Akkor mennyit játszhatok hogy ne legyen 10GIga?

The Garrett
Már megy.

SoDI---
Pontosan! Nem csak a warezoldás növeli az adatforgalmat, ValóVilág, BigBrother, BocskaiTV, UT2003, CS, kinek mi az igénye 😊

Az a 10 giga nekem pl. 4-5 nap alatt elfogyna 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

10 gigara? hat az meg arra sem eleg, hogy az ember egeszsegesen jatszon naponta par orat!
Komolyan nemtudom, hogy most akkor erdemes e szerzodnom veluk....

Tikal
Hiba történt a levelezési kiszolgálóra kapcsolódáskor. A jelszó visszautasítva. Fiók: 'chello', Kiszolgáló: 'pop.chello.hu', Protokoll: POP3, Kiszolgáló válasza: '-ERR invalid user name or password.', Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba:

Nem fogadja el a jelszot
Nektek megy már a levelezés?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

The Garrett
nem.

Tikal
nektek megy most a postafiokotok?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
ezt hol olvastad?!

Hat eppen csak viszaolvastam.... es nem vagyok meggyozodve arrol,hogy jol jarok ha upc re fizetek elo!
Sajnos semmi mas nem elerheto itt! Igy ennek is megorultem, hogy nagy harcok aran vegre bekabelezik a hazat!
Most fizetem a matvanak a kombi 100 at es isdn el nyomom!
9 rugo!
Es en jatszani akarok ehez azert kicsivel jobb net kellene!
Na ,de ha az UPC tenyleg nem is mukodik allandoa akkor uygan ott vagyok sot meg tobbet fizetek😞

The Garrett
10-17h között.

The Garrett
Tegnap kaptunk egy levelet a UPC Tõl.
Nem fogom szószerint begépelni, de annyi a lényeg hogy 10990 rõl felemelik 11990 re a díjakat, HOLOTT 1 éve mikor a szerzõdést megkötöttük, akkor ugy volt, hogy ha 2 évre elõfizetünk nem fognak árat emelni 2 évig!!!!

Most meg azt írják hogy ha még 2 évre elõfizetünk akkor nem fognak emelni és marad a 10990!!

Ez mi ha nem FASZság??
Ráadásul egész héten 10-17 között nem volt net 😛

Z
A TV-t nálunk a házban kikapcsolták az egyik elõfizetõnél, mert nem fizette be a díjat. kijött két fiatal gyerek, jókat röhögtek, hogy kikapcsolhatják. úgy tûnt, élvezik a munkájukat!!!

szép banda, mi?

ijhh, bocs emberek, elég hosszú lett
Sziasztok!

Hát én ma fizettem elõ, de kurva nehezen szántam rá magam. Onnan indultam, hogy de jó lesz a chelló. Ezután láttam egy-két fórumban, hogy milyen szar. Ekkor kicsit beadagoltam a gatyómba, hogy mégse olyan jó.

ADSL-t, vagy Axelero Kábel-t akartam. De az optikai gerinc miatt nem lehet ADSL-t bekötni a 13.kerületben, és itt pedig az egész kábeltévé a madafaka UPC-é.

Ezután jött volna egy kibebaszott jó megoldás: LANPORT. Csakhát ez egy kis cég, ami valszeg tönkrement idõközben. Gyanúsan jó áron gyanúsan jó megoldást kínáltak.

Oké, akkor Enternet RDSL: az is egész korrekt áron, korlát nélkül 384kbit/sec. Mondom erre, hogy OK! De a rohattgeci kormány rendeletet hozott arra vonatkozólag, hogy a 2,4 GHz-en nem lehet adatátvitelt biztosítani, és másik frekvencia nem lesz helyette.

Ezek után miabüdösretkes.......-ra találták ki a távközlési piac liberalizálását???? Mert ennél nagyobb hazugságot még nem hallottam politius-ááálattól (na jó ez így nem igaz, de most nagyon mérges vagyok rájuk). Hát egy KUBAszott szélessávú szogláltatást lehet itt igényelni, ami nincs is megversenyeztetve, ebbõl nem lesz így nyugat/EU, hanem megyünk a balkánra, jó kis komcsi mentalitás, itt a választék: kell vagy nem?? Hogy legyenek mind átkozottak, akik segíthetnének az ilyen problémákon, és nem teszik!!!

A bérelt vonal meg nem egy szerény magyar polgári fizetéshez van igazítva...

Szal maradt a UPC, mert a telefon számla már min 16ezer/hó volt. Egy héttel a telefonos igénylés után, ma el is jött két - amúgy elég korrekt -szerelõ gyerek. Megcsinálták, azt kérdem, hogy mikor lesz netem...hát lehet, hogy 10 perc, de az is lehet, hogy 2 óra. Na ez kicsit gyanús volt. 5 órával a beszerelést követõen telefon be, hogy mi lehet. /elõtte azért az automatát végignyomkodtam, mert nem akartam hülyét csinálni magamból 😊 / Azt mondja a hanyasvagy fickó a telefonnál, hogy megnézi mi lehet a probléma oka, maj visszahív. Mondtam, ok!
Pár óra múlva visszahívott, hogy a központban van a gáz, de valõszínüleg holnap már lesz net...nah ezek után már legszívesebben ledugnám a chello felszerelést a torkán az összes UPC-s naplopó dögnek, akik felveszik a fizetést ezért a fosért. Egyék meg a kábelüket, és engedjenek be ide egy másik szolgáltatót!!!

Uff, én beszéltem

Sziasztok
ÁjjLe BoBBi
nekem olyan jó mint még soha 😊)

Tikal
Már megint szar, nektek?

The Garrett
jött a faszt rá egy félórával teljesen elment. Most lett ujra. 😛

The Garrett
DE attól még

The Garrett
Helyrejött.

Ron Ragm
egyetértek

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Tikal
Én csak ennyit tudok hozzáfûzni:

Ron Ragm
nálam is

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

rage
Jelenleg némely magyar oldal lassan, némely külföldi sehogy sem jön be.
Némelyik meg normálisan

Érdekes

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10