qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bertino
    ügyes vagyok és ép ésszel nem kötök korlátos NETet (mert bizony nem csak online game-re és e-mail postafiók miatt tartja az ember a NETet...) a chello szépoen ki is használja ezt, mondjuk elég pofátlanság, csak az előfizetők döbbennek rá, miután bekötteték :)
    haverom is így volt vele... huu chello milyen jó, mindenkinek az van, és mennyiért, aztazeget, hát ez kell nekem is, hát beköttette

a hülyéje csak aztán csodálkozott, hogy ezt jol benézte

a chello így egy elég szánalmas üzletet folytat a vevőivel szemben

gondolj bele, ha az összes reklámban meg lenne jelölve: igen ez bizony korlátos és korlátmentes csomag még csak nem is létezik, csak bérelt vonal néven és aranyáron, melyik hülye lenne, aki előfizetne rá!
    amit a chello élvez az előfizetői felől, az csak azért van, mert a legtöbb láma lúzer a szerződést nem is olvassa végig, mert csak gyorsan aláírogatja az összeset, közben rájön, hogy ugyanennyiért máshol (bár nem mindenhol, de chello sincs sztem sok helyen, persze még mindig nagyobb a hálója, mint pl Pantelnek) korlátlant kap

valljuk be, elég sok embernek hátrány a korlát, az meg, hogy ész nélkül futnak bele egy két éves hűségbe, már a magánjellegű problémájuk.
    eléggé szánalmas

szerintem

bár ez csak az én véleményem

leshetné az előfizetőit a chello, ha tudtul adná a korlátos NETet...