22959
-
#3987 A havonta korlát alá kerülö elöfizetök száma 1% alá esik.
Aki meg a szerzödést nem olvassa el csak aláír valamit annak meg külön úgy kell.
-
#3986 a korlátról nem az szerződés xedik oldalán, a 6dik bekezdés 32dik pontjában van szó, erről még beszélni is felesleges. sztem is baromság a korlát, és bár nem dolgozom a chellonál, sztem simán bírná a korlát eltörlését a hálózat, de aki azt mondja hogy nem tudott a korlátról mikor a szerződést megkötötte az vagy hazudik, vagy analfabéta -.- -
#3985 na, hát erről van szó... -
#3984 aki a forgalomkorlátra csak a bekötés után jön rá, az idióta, sry. -
#3983 ügyes vagyok és ép ésszel nem kötök korlátos NETet (mert bizony nem csak online game-re és e-mail postafiók miatt tartja az ember a NETet...) a chello szépoen ki is használja ezt, mondjuk elég pofátlanság, csak az előfizetők döbbennek rá, miután bekötteték :)
haverom is így volt vele... huu chello milyen jó, mindenkinek az van, és mennyiért, aztazeget, hát ez kell nekem is, hát beköttette
a hülyéje csak aztán csodálkozott, hogy ezt jol benézte
a chello így egy elég szánalmas üzletet folytat a vevőivel szemben
gondolj bele, ha az összes reklámban meg lenne jelölve: igen ez bizony korlátos és korlátmentes csomag még csak nem is létezik, csak bérelt vonal néven és aranyáron, melyik hülye lenne, aki előfizetne rá!
amit a chello élvez az előfizetői felől, az csak azért van, mert a legtöbb láma lúzer a szerződést nem is olvassa végig, mert csak gyorsan aláírogatja az összeset, közben rájön, hogy ugyanennyiért máshol (bár nem mindenhol, de chello sincs sztem sok helyen, persze még mindig nagyobb a hálója, mint pl Pantelnek) korlátlant kap
valljuk be, elég sok embernek hátrány a korlát, az meg, hogy ész nélkül futnak bele egy két éves hűségbe, már a magánjellegű problémájuk.
eléggé szánalmas
szerintem
bár ez csak az én véleményem
leshetné az előfizetőit a chello, ha tudtul adná a korlátos NETet... -
#3982 Hogy itt mik vannak -
#3981 Ügyes vagy és a korlát nem akadály. -
#3980 Hát, gáz. Kell egy Fasztáv vonalnak lennie, amit át tudnak kötni, hogy direkbe Panteles legyen. Ha cég fizeti megoldás lehet egy vonal beköttetés hűség nélkül (pártízezer), azt már el lehet hordozni (hogy mi lehet még megoldás arra még arra volt egypár ötlet a fórumon, de már nem emlékszem) -
#3979 Lehetr elgondolkodom rajta (bár lassan a melóhely fogja fizetni a netemet :)), de nekem nincs telefonvonalam. Ilyenkor mi van? -
#3978 Nemvalószínű, üzleti: 4 mega 13 900 Ft, 24 mega 39 900 Ft -
#3977 T-rehány készíti, evvan. Jobb publikus anyagot még én sem találtam.
Aztán ha tehetem én úgy húzok át mint a nagyfesz :) -
#3976 Jó ez a lista, csak a Budapesti címeknél nincs kerület megjelölés :( -
#3975 ez nem üzleti... ha cégre akarom kötni, akkor is ennyibe kerül? -
#3974 htx -
#3973 Szolgáltatási területe BP-en a T-öketlen telefonközpontjaitól függ, szóval érdemes rákérdezni a pantel ügyfélszolgálaton.
Egy kis segítség: T-rehány telefonközpontjainak helyei
Illetve a hwsw : Pantel lakossági internetszolgáltatása tápik, ahol 2-3 panteles belsős adja az infókat és segít -
#3972 felejtős, volt osztálytársam folyamatosan szív vele -
#3971 van vmi részletes térkép hogy melyik kerületben (neadjisten utcában) érhető ez el (BP -n) ? -
#3970 Durván instabilak. Én kihagynám a helyedben. -
Tmac #3969 OFF: (tudom hogy nem szép dolog hogy más cégk oldalait belinkelem) De én idáig azt hittem hogy a chello viszonylag olcsón adja a netet. Mert pl igáig nem nagyon láttam 512esw netett 6000ft alatt meg 2,5öset sem 10ért. De most haver mondott egy szolgáltatót csak az a baj hogy még nincs nagyon kiépítve. HDSnet -
#3968 Mutass má nekem máshol 5 (6) megás netet havi 16-ért lécci...
Ööööö olyat nem tudok mutatni, de szar 24 megásat 11.000 Ft alatt igen
Pantel ADSL teljes szolgáltató váltással
:PP -
#3967 Nanana, azért az nem igaz, hogy ugyanannyiért. Mutass má nekem máshol 5 (6) megás netet havi 16-ért lécci... ráadásul akár cég nevére is kötheted, tehát üzleti is lehet az előfizu, nem úgy mint ADSL-nél (külön üzleti csomagok, stb)... A korlát az meg annak gáz, aki nem tud ügyeskedni :))
Meghát a "más szolgáltatók korlátlan" sem teljesen igaz most már ugye, mint az köztudott... -
#3966 tényleg gecijo, hogy még mindég annyiért adnak korlátolt NETet, mint más szolgáltatók korlátlan, ügyes votá' fijam, tegyél magadba egy kis Unicumot, hogy jobban nézzél ki, aztán néz meg ujra mit írsz
[igen, ez egy chello apróbetűs részt letaglózó szöveg volt, hogy aki nem tud róla, hadd tudjon] :P -
#3965 És lesz egy új csomag: Standard:1,5/384 15GB limit. -
Tovi #3964 Az árak, korlát nem változnak, a sebességek ezek lesznek:
Plus: 5/0,5 helyett 6/1
Classic: 2,5/0,5 helyett 3/0,5
Light: 512/128 nem változik.
-
Tmac #3963 Az jó lenne mert ott 15gb a limit (light-al sem lenne semmi baj szerintem ha pl 10gb lenne a limit) -
#3962 szerintem olyan 7,5Ft gondolom én a Prohardver.hu van egy forum ott van egy Chellos insa az írta! -
Tmac #3961 Én csak arra lennék kiváncsi hogy a standard kb mennyi lesz majd. -
#3960 mennyiről mennyire ne csigázzál nem éri -
#3959 SZEPTEMBERTŐL -
#3958 Sziasztok!
Na végre lép az UPC:Ligh,STANDARD,Classic,Plus ja és nö a sávszélesség is!!!!!!
-
Tmac #3957 nekem sem segített -
#3956 Katt a békára, azt ámulj és bámulj láma. -
#3955 Nekem az sem segített ugyhogy nem regeltem újra de meg vagyok nyugodva hogy nem csak nálam csinál ilyeneket. -
#3954 Vetítés a moziban van és még egy helyen, igen ott.....
-
#3953 Nálam nem ez van, hanem semmi nem megy. Modem sem akar online lenni.
Jó, most megy. De egyet gondol, és piff. Ez főleg akkor aranyos, amikor mindenhová be vagyok jelentkezve, meg esetleg közben megy a játék, és piff. Játék befagy, mivel az msn icq skype épp próbál bejelentkezni, küldi a hibaüzeneteket. Nem elég hogy szolgáltatás nincs, de még algopirin is kell hozzá.
Legalább kifizetnék azt az időszakod, amikor nincs net. Pont félárat fizetnék majdnem minden hónapban. -
#3952 nekem is ez volt anno az ingyen 2 hónap alatt lehetett böngészni de játszani meg ftp-ről dc-ről tölteni nem valami hivatkozási hely-es hibaüzenetem volt -
#3951 #3918 -
#3950 Jó volt a mai napom. Felhívtam őket mult héten hogy rossz a net, mire félóra bogarászás után rájöttek, hogy bizony rossz a modemem, és ki kell cserélni.
Elvileg ma jöttek volna cserélni. Nem lett belőle semmi. Egész nap nem volt netem, gondolom reggel lekapcsolták a modemet, hogy úgyis ki lesz cserélve.
Most este 18.15-kor online ment a modem, bittos beértek a csákók, aztán már lusták jönni, de azért visszanyomták a modememet.
Útálom ezeket a faxopókat, egész nap semmi net, plusz vártam hogy jöjjenek.
Egyébként erre a hónapra a szuper két évre aláírós akció keretén belül nem kell fizetni. De hogy net sincs, ha van az is zötyögve... :/ -
Tmac #3949 Az adat módosításhozsem enged be, de a többi helyre igen. És ha a jelszavam akarom megtudni hogy az e-mail címemre küldjék el akkor is azt írja ki hogy hiba. (ez lehet azért mert most jár le a hűségnyilatkozat?) -
Tmac #3948 A modemregisztrációs oldalra miért nem tudom belépni?? (pedig ugyan azzal a jelszóval és felhasználó névvel az adatforgalomhoz beenged)