qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • AdamusTorK
    Hali mindenki.
    Bevallom nem vagyon nagy SG.hu olvasó, ha a gép elött ülök, akkor vagy játszok, vagy filmet nézek, vagy játékkal kapcsolatos oldalakat olvasok... néha :)

Chelló előfizető vagyok amióta elérhetővé vált itt Veszprémbe, de tavaj a fősuli miatt új szerződést írtam alá a light-ra, mivel nem szoktam letölteni, csak ami kell (film, zene).
    A Chelló forgalommérővel ma (tegnap) kerültem összetűzésbe életembe másodszor, de ezért nem érzem magam hibásnak, inkább mérgesnek.
    Történt ugyanis az, hogy költözés miatt Július 20.-a kürűl lett csak netem, amikor ugyanis ügye kijöttek az SG-1/Atlantis részek, és hát töltögetni lehetett őket. Kevés zeném is volt, így gyorsba leszedtem "pár" albumot.
    A netes játékhoz ügye kell a sávszél, főleg ha az ember ventrilón beszélget másokkal közben, így vigyáztam, hogy se Júliusba, se Agusztus első napján se lépjem át a "kvótát".
    Összesítve kb 4-5GB lehet a Július-Augusztusi adatforgalmam egybevéve. Beleszámoltam még azt is, hogy a letöltés mellett ment a feltőltés is... rettentő sebességgel, hajjjajj :)
    Tegnap viszont, mikor haza tértem a 1,5 hetes LAN Party-ról meglepódve tapasztaltam, hogy "valami lassú". Úgy is volt, a letöltések alig mentek 4 kbps-el, ezért elnéztem a Chello oldalára, hogy ellenőrizzem az adatforgalom mérőt ami már hónapok óta 0 MB-ot mutat nekem, de most valami hihetetlen adattal találkoztam:

http://members.chello.hu/torok.adam/fckthechello.jpg

1221-n azt monták, hogy megnézik és majd hívnak.... hát ennyit róluk...